Ford: Έτσι θα είναι η επόμενη μέρα στα εργοστάσιά της (+video)

Η επόμενη μέρα έρχεται για την Ford, η οποία έχει προγραμματίσει την επάνοδο στην εργασία αργά και σταθερά. Ας δούμε πως θα γίνει αυτή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ford επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ξαναρχίσει τις δραστηριότητες παραγωγής στα περισσότερα κύρια εργοστάσια οχημάτων και κινητήρων της στην ηπειρωτική Ευρώπη από τις 4 Μαΐου.

Δείτε ακόμη: Το ράλι της Ford κατά του κορωνοϊού

Η παραγωγή θα ξεκινήσει σταδιακά στα εργοστάσια συναρμολόγησης οχημάτων στο Saarlouis και στα εργοστάσια εργασιών συναρμολόγησης και κατασκευής κινητήρων στην Κολωνία της Γερμανίας. Επίσης θα ξαναρχίσουν οι εργασίες στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων στη Βαλένθια της Ισπανίας και στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης οχημάτων και παραγωγής κινητήρων στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

Στο εργοστάσιο κινητήρων στη Βαλένθια, η παραγωγή θα ξαναρχίσει, στις 18 Μαΐου, ενώ η ημερομηνία επανεκκίνησης για τις μονάδες παραγωγής κινητήρων της Ford στο Dagenham και το Bridgend στη Μ. Βρετανία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

«Χρειάζεται να προετοιμάσουμε ένα νέο περιβάλλον, έχοντας αφήσει πίσω μας το αποκορύφωμα της πρώτης φάσης της πανδημίας, με Νο.1 προτεραιότητα του σχεδίου μας “επιστροφή στην εργασία” την εφαρμογή των παγκόσμιων προτύπων της Ford για κοινωνική αποστασιοποίηση και των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγειάς και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Οι εργαζόμενοί μας πρέπει να γνωρίζουν ότι λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας τους στο χώρο εργασίας» δήλωσε ο Stuart Rowley, President της Ford Ευρώπης.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε μειωμένους ρυθμούς, με προτεραιότητα στις επιβεβαιωμένες παραγγελίες πελατών, και σταδιακά θα εντατικοποιηθεί τους επόμενους μήνες μέχρι την πλήρη επαναφορά. Στη στρατηγική σχεδιασμού της παραγωγής λαμβάνονται υπόψη η ετοιμότητα των προμηθευτών, οι περιορισμοί μετακινήσεων κάθε χώρας και οι εκθέσεις των εμπόρων της Ford που θα επαναλειτουργήσουν σε βασικές αγορές, καθώς και η ζήτηση των πελατών.

Θα εφαρμοστεί μία ολοκληρωμένη λίστα παγκόσμιων προτύπων της Ford για την κοινωνική αποστασιοποίηση και πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στα εργοστάσια και τις λοιπές εγκαταστάσεις της Ford σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τα εξής:

• Όποιος εισέρχεται σε μία εγκατάσταση της Ford είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί μία μάσκα προστασίας προσώπου που θα χορηγεί η εταιρεία, και μία προστατευτική ασπίδα προσώπου σε ορισμένες εργασίες παραγωγής αλλά και σε περιπτώσεις που η κοινωνική απόσταση δεν μπορεί να τηρηθεί

• Όλα τα άτομα που εισέρχονται σε μία εγκατάσταση της Ford πρέπει να περνούν από έλεγχο θερμομέτρησης στην είσοδο με εξοπλισμό ανίχνευσης που πληροί τους τοπικούς και εθνικούς κανονισμούς και περιορισμούς

• Διεξαγωγή καθημερινής διαδικασίας αυτοαξιολόγησης ευεξίας προκειμένου να επιβεβαιώνεται η καλή κατάσταση και ετοιμότητα του εργαζόμενου πριν εισέλθει στην εγκατάσταση της Ford

• Επανασχεδιασμός των χώρων εργασίας για τη διασφάλιση της τήρησης των αρχών περί κοινωνικής απόστασης και κλιμακωτό ωράριο εργασίας για μείωση του συγχρωτισμού των εργαζομένων στα κτίρια

Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης σε όλους τους εργαζομένους ένα προσωπικό “κιτ προστασίας” με την επιστροφή τους στη δουλειά. Τo κιτ προστασίας περιλαμβάνει μάσκες προσώπου μιας χρήσης, επαναχρησιμοποιήσιμο θερμόμετρο και αντισηπτικό χεριών.

Η Ford θα κατασκευάζει μάσκες προστασίας προσώπου για χρήση στις εγκαταστάσεις της σε όλη την Ευρώπη. Όλοι όσοι εργάζονται ή επισκέπτονται μία εγκατάσταση της Ford είναι υποχρεωμένοι να φοράνε τις μάσκες που θα παρέχει η εταιρεία, σύμφωνα με τα ισχύοντα παγκόσμια πρωτόκολλα. Κατασκευάζοντας μάσκες προστασίας προσώπου για δική της χρήση, η Ford βοηθά στη μείωση της ζήτησης στις ήδη πιεσμένες εφοδιαστικές αλυσίδες λόγω του απαιτούμενου εξοπλισμού προσωπικής προστασίας από υπηρεσίες υγείας και άλλες βιομηχανίες.

«Πρόκειται για μία πρωτοφανή εποχή για την επιχείρησή μας, αλλά οι άνθρωποι της Ford το αντιμετωπίζουν ως πρόκληση, και πολλοί από αυτούς έχουν δεσμευτεί στην υποστήριξη των κοινοτήτων τους με πολυάριθμες δράσεις σε όλη την Ευρώπη. Καθώς ξεκινάμε την επανεκκίνηση παραγωγής, θα ξαναφέρουμε αυτό το θετικό πνεύμα της προσήλωσης και της υπερηφάνειας στο χώρο εργασίας, προς όφελος των πελατών μας» δήλωσε ο Rowley.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr