Ford Explorer: Έτοιμο να “ηλεκτρίσει” τον κόσμο με την Lexie Alford

Η Lexie Alford, η νεότερη εξερευνήτρια που έχει επισκεφθεί όλες τις χώρες του κόσμου, ξεκίνησε ένα επικό ταξίδι με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lexie Alfrod γύρος του κόσμου Ford Explorer

Η Lexie Alford, η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου, η οποία αποτελεί σήμερα τον νεότερο άνθρωπο που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου, ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το ταξίδι “Charge Around The Globe” με το νέο Ford Explorer.

Διαβάστε επίσης: Το ετοιμοπαράδοτο B-SUV με τιμή από 23.995 ευρώ

Με αφετηρία τη Νίκαια της Γαλλίας, η Alford θα περιηγηθεί σε έξι ηπείρους και περισσότερες από 30 χώρες σε ένα εγχείρημα που θα αποδείξει τι είναι εφικτό να γίνει με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα ελπίζει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Το ταξίδι της εκφράζει το πνεύμα του «μπορώ να το κάνω» που επέδειξε η Aloha Wanderwell, η πρώτη γυναίκα που έκανε τον γύρο του κόσμου με αυτοκίνητο πριν από έναν αιώνα. Η Aloha χρησιμοποίησε ένα βενζινοκίνητο Ford για το ταξίδι της αντιμετωπίζοντας κατά τη διάρκειά του πολλά εμπόδια, τα οποία απαιτούσαν ασυνήθιστες λύσεις.

Διαβάστε επίσης – Throwback: Πόσο είχε το Ford Focus στην Ελλάδα πριν από 20 χρόνια;

Όπως η Aloha, έτσι και η Lexie θα χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο Ford για το δικό της εγχείρημα. Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer αναχώρησε από το Le Hotel Royal στη Νίκαια (το ίδιο μέρος από το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι της και η Aloha), είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο προ-παραγωγής, το οποίο όμως δεν απέχει πολύ από εκείνο που θα μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι. Χωρίς ειδικές τροποποιήσεις για την αντιμετώπιση των επικείμενων προκλήσεων, θα προσφέρει στην Lexie όχι μόνο την άνεση και τη συνδεσιμότητα, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στο απόλυτο road trip που ξεκινάει σήμερα.

“Πρόκειται για ένα επικό ταξίδι που στόχο έχει να αποδείξει τι είναι εφικτό να γίνει με ένα ηλεκτρικό όχημα, καθώς γνωρίζουμε ότι η αυτονομία και η φόρτιση είναι οι δύο κύριες ανησυχίες των ανθρώπων που σκέφτονται να κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση” δήλωσε ο Martin Sander, γενικός διευθυντής του Ford Model e Europe και πρόσθεσε: “Η Lexie θα θέσει τις υποδομές φόρτισης στην απόλυτη δοκιμασία. Αν μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τότε ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί ένα EV στην Ευρώπη, καθημερινά”.

Προκειμένου να προετοιμαστεί περαιτέρω για το επικό αυτό οδικό ταξίδι, η Lexie έριξε μια ματιά στα παρασκήνια της Ford και του ηλεκτρικού Explorer. Για το λόγο αυτό επισκέφθηκε τις ομάδες σχεδίασης και ανάπτυξης προϊόντων στην Κολωνία, βίωσε ακραίες θερμοκρασίες στο Κέντρο Περιβαλλοντικών Δοκιμών – γνωστό και ως “εργοστάσιο καιρού” – ενώ ολοκλήρωσε την πιστοποίηση προηγμένης εκπαίδευσης οδηγών στο Lommel Proving Ground.

“Πρόκειται για ένα επικό αλλά δύσκολο εγχείρημα. Θα είναι σκληρό για το Explorer, και με το χρόνο που θα μείνουμε στο δρόμο μόνοι μας θα είναι δύσκολο τόσο για εμένα όσο και για το πλήρωμα υποστήριξης” δήλωσε η Alford. “Ωστόσο, κάθε περιπέτεια που αξίζει τον κόπο πρέπει να έχει προκλήσεις, και ανυπομονώ να εξερευνήσω νέα μέρη και να γνωρίσω τους απίστευτους ανθρώπους τους για να μάθω πώς προσπαθούν να κάνουν το μέρος τους καλύτερο”.

Η Alford θα ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα απρόβλεπτα εδάφη, αλλά και τις ελλιπείς υποδομές φόρτισης. Ο στόχος της είναι ένας: να ολοκληρώσει τον γύρο του πλανήτη για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού οχήματος. Η Lexie θα υποστηρίζεται στο ταξίδι της από ένα πλήρωμα, το οποίο θα παρέχει προστασία, ιατρική φροντίδα και υποστήριξη σε hardware και software, ενώ στην αρχή κάθε ημέρας θα γίνονται δυναμικές εκτιμήσεις πιθανών κινδύνων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.