Ford Kuga PHEV: Και δυνατό και οικονομικό (+video)

Το Plug-In υβριδικό Ford Kuga καλύπτει κάθε ανάγκη, μιας και συνδυάζει επιδόσεις 225 ίππων, αλλά και εντυπωσιακή κατανάλωση από 1,4 λίτρα/100 χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga

Το Ford Kuga αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των Plug-In υβριδικών SUV και η εμπορική του πορεία το αποδεικνύει πανηγυρικά. Πάμε να γνωρίσουμε τα “δυνατά” του στοιχεία, μεταξύ των οποίων είναι οι 225 ίπποι, αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που μπορεί να φτάσει τα 56 χλμ.

Εκεί που οι εξαιρετικές επιδόσεις… συναντούν την οικονομία!
Ξεκινώντας από τα μηχανικά του μέρη, το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ-γεννήτρια που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φτάνει στους 225 ίππους. Έτσι, το Ford Kuga PHEV μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά έως και 56 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP, με κατανάλωση από 1,4 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 32 γρ./χλμ. Η κίνηση περνά αποκλειστικά στον εμπρός άξονα μέσω κιβωτίου μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης (eCVT). Κάπως έτσι, το ογκώδες αμάξωμα των 1.844 κιλών επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 9,2 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα. Σχετικά με την φόρτιση, σε οικιακό δίκτυο 200-230V απαιτείται ένα διάστημα 6 ωρών. Συνεπώς ο ιδιοκτήτης βάζει το αυτοκίνητο στην πρίζα το βράδυ και την άλλη μέρα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για περίπου 50 χιλιόμετρα. Ασφαλώς, σημαντικά ταχύτερη είναι η φόρτιση στους σταθμούς φόρτισης, ή σε οικιακό Wallbox, όπου στην τελευταία περίπτωση η διαδικασία ολοκληρώνεται σε περίπου τρεισήμισι ώρες.

 

FordPass: Δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία οδήγησης
Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης νέες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, όπως το Kuga προσφέροντας λειτουργίες όπως:
-Έλεγχο επιπέδου φόρτισης, για παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας και της ηλεκτρικής αυτονομίας.
-Εντοπισμό σταθμού φόρτισης, που βοηθά τους πελάτες να καθοδηγηθούν σε περισσότερες από 125.000 τοποθεσίες του Δικτύου Φόρτισης σε 21 χώρες. Το σύστημα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο τύπος του σταθμού φόρτισης (δημόσιος ή με περιορισμένη πρόσβαση) αλλά και της πρίζας σε αυτούς.
-Λειτουργίες σχεδιασμένες να βοηθούν τους οδηγούς να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και το επιθυμητό επίπεδο φόρτισης.
-Ιστορικό ταξιδιών και φόρτισης, που βοηθά τον οδηγό να παρακολουθεί και να έχει μια συνολική εικόνα από τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος και τη χρήση καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί, της απόστασης που έχουν διανύσει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρική ενέργειας, καθώς και τη συνολική δραστηριότητα του συστήματος ανάκτησης ενέργειας.

 

Τεχνολογικά προηγμένo, αλλά και ευρύχωρo
Στο εσωτερικό του Ford Kuga PHEV, ο οδηγός απολαμβάνει τα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας. Από το ταμπλό δεν λείπει η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων SYNC3. Το SYNC 3 επιτρέπει μεταξύ άλλων ελέγχους των συστημάτων πλοήγησης και κλιματισμού, καθώς και των συνδεδεμένων smartphones με απλές φωνητικές εντολές. Υπάρχει επίσης και η ψηφιακή οθόνη αφής μεγέθους 12,3 ιντσών που αναλαμβάνει τον ρόλο του πίνακα οργάνων.  Όσο για τους διαθέσιμους χώρους αποσκευών, με το ηλεκτρικό άνοιγμα της πίσω πόρτας, αποκαλύπτεται ένας όγκος που κυμαίνεται στο εύρος 411-581 λτ.

Η τιμή του Plug-In υβριδικού Ford Kuga ξεκινά από τα 49.898 ευρώ και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η υβριδική μπαταρία συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. Πατώντας εδώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα το νέο Ford Kuga, αλλά και να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.