Ford: Με τη βοήθεια των gamers για το απόλυτο virtual αγωνιστικό!

Το virtual αγωνιστικό των ονείρων της θα έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει και να "τρέξει" η κοινότητα των gamers με την Ford να τους καλεί σε δράση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fordzilla, Ford gamers

Η Ford είναι ίσως ο πρώτος κατασκευαστής που προχωρά στη δημιουργία ενός virtual αγωνιστικού μοντέλου, του “απόλυτου αγωνιστικού”, όπως το χαρακτηρίζει η ίδια, με συνεργάτες αυτούς που θα το “τρέξουν” στα διάφορα εικονικά πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Το project ονομάζεται Team Fordzilla – P1 και δεν θα βασίζεται σε κανένα υπάρχον ή πραγματικό αγωνιστικό με τους σχεδιαστές και τους gamers να έχουν πλήρη ελευθερία.

Η ομάδες εικονικών σπορ της Ford, που ονομάζονται Fordzilla θα έχουν επίσης συμμετοχή στο project μέσω των αρχηγών τους, όπως και το ευρωπαϊκό σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας.

“Η δημιουργία ενός αγωνιστικού μοντέλου χωρίς περιορισμούς για τον εικονικό κόσμο είναι η στιγμή που βγαίνουν τα γάντια και η σχεδιαστική ομάδα μπορεί να αφήσει τη φαντασία της να οργιάσει. Η εξειδίκευση των παιχτών είναι κρίσιμη και διασφαλίζει ότι αυτό θα είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στη σχάρα εκκίνησης.”, δήλωσε ο Amko Leenarts, επικεφαλής σχεδιασμού της Ford Ευρώπης.

Οι σχεδιαστές της Ford αναμένεται θα παρουσιάζουν σχέδια στους παίχτες για το κάθε μέρος του αγωινιστικού ξεχωριστά και οι παίχτες θα ψηφίζουν μέσα από το λογαριασμό της Ford στο Twitter (@TeamFordzilla).

“Αγωνιζόμαστε με τα αυτοκίνητα των ονείρων μας αλλά στην τελική αυτά είναι πιστές αναπαραγωγές μοντέλων που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Θα είναι εξαιρετικό να βρεθώ στο τιμόνι του #TeamFordzillaP1 για πρώτη φορά ξέροντας πως όχι μονο βοηθήσαμε στη δημιουργία του αλλά και ότι κανένας άλλος δεν το έχει οδηγήσει πριν”, δήλωσε ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας Fordzilla, Angelo Bülow.

Για τους παλιότερους τα virtual αγωνιστικά μπορεί και να μην σημαίνουν πολλά πράγματα. Η νέα γενιά όμως έχει εντελώς διαφορετική άποψη και οι αγώνες που γίνονται ανά τον κόσμο ήδη έχουν ένα κοινό που πλησιάζει το μισό δισεκατομύριο (!), ενώ ο τζίρος που δημιουργεί η εικονική βιομηχανία πλησιάζει το ένα δισ. ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr