Ford Mustang Mach-E: Το καθαρόαιμο άτι της ηλεκτροκίνησης

Η Ford Mustang Mach-E είναι η τομή που συναντώνται οι πορείες του παρελθόντος και του μέλλοντος του μοντέλου! Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E 2021 τιμές Ελλάδα

Κάποτε η Mustang ήταν ένα αμερικάνικο όνειρο για τον Ευρωπαίο. Εδώ και μερικά χρόνια όμως η Ford αποφάσισε να φέρει την Mustang και στην ευρωπαϊκή ήπειρο προκειμένου το… άτι της να καλπάσει και στην εδώ αγορά. Μάλιστα, μισό αιώνα μετά, το θρυλικό όνομα Mustang με σεβασμό στις ρίζες του, αλλά με τελείως διαφορετικό στυλ, αυτό των ηλεκτροκίνητων SUV έρχεται να κάνει την διαφορά και να περάσει τις αξίες της Mustang στα δεδομένα της νέας εποχής.

Δείτε επίσης: Οι τιμές της Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα

Καταρχάς να πούμε πως το «Mach» είναι ένα ιστορικό όνομα για τη Mustang και μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί και τη δεκαετία του ’60 σε ειδικές εκδόσεις της Ford Mustang. Πρώτη φορά το είδαμε στην Mustang Mach 1, ένα αυτοκίνητο που «έδειχνε» ότι μπορούσε να σπάσει το φράγμα του ήχου και πλέον το βλέπουμε στην Mach-E ένα αυτοκίνητο που σπάει τα στερεότυπα της ηλεκτροκίνησης.


Και αυτό γιατί συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, χωρίς το άγχος της αυτονομίας, αφού μπορεί να ταξιδέψει για 610 ολόκληρα χλμ. σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της μάρκας, με μία μόνο φόρτιση. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχεί όμως είναι πως διαθέτει ταχεία φόρτιση. Έτσι σε μόλις 10 λεπτά ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου είναι σε θέση να διανύσει έως και 93 χιλιόμετρα σε ειδικό σταθμό ταχυφόρτισης. Και όλα αυτά με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δλ. και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Φυσικά η Ford Mustang Mach-E είναι πολλά περισσότερα από κορυφαίες επιδόσεις, μηδενική κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία. Και αυτό γιατί πάνω από όλα οι μηχανικοί της αμερικάνικης μάρκας φρόντισαν να περάσουν το οδηγικό DNA της Mustang και στο ηλεκτρικό SUV, σεβόμενοι έτσι τόσο το παρελθόν του μοντέλου αλλά και όλων των αυτοκινήτων Ford, που διακρίνονται για την οδική συμπεριφορά τους. Στιβαρό πλαίσιο, άμεση ανταπόκριση στις εντολές του οδηγού, πανίσχυρα φρένα και ισοπεδωτική ανάρτηση είναι χαρακτηριστικά που δεν αφήνουν κανέναν οδηγό ασυγκίνητο. Μάλιστα, ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τρία προφίλ οδήγησης, το Whisper, το Active και το Untamed. Το καθένα ρυθμίζει διαφορετικά κάποιες λειτουργίες, από τον εσωτερικό φωτισμό μέχρι και την αίσθηση του τιμονιού, προκειμένου το αυτοκίνητο να έρθει πιο κοντά με οδηγό και επιβάτες.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι κάτοχοι της Ford Mustang Mach-E έχουν στην διάθεσή τους και το FordPass, εντελώς δωρεάν. Μέσω της εφαρμογής FordPass είναι εφικτός ο έλεγχος της κατάστασης του οχήματος μέσω του κινητού τηλεφώνου. Ενδεικτικά, υποστηρίζονται μία σειρά απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος της στάθμης καυσίμου, η αυτονομία, ακόμα και η ειδοποίηση χαμηλής πίεσης των ελαστικών ή ένας καμένος λαμπτήρας.

Πέρα όμως από τον έλεγχο του αυτοκινήτου, υπάρχει και η δυνατότητα απομακρυσμένων ρυθμίσεων μέσω του κινητού τηλεφώνου. Για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί εξ αποστάσεως να ενεργοποιήσει το σύστημα κλιματισμού. Ιδιαίτερα χρήσιμο το τελευταίο, προκειμένου να η καμπίνα της Mustang Mach-E να μας υποδεχθεί στην θαλπωρή της. Τέλος, μέσω του FordPass μπορείτε να ελέγξεις την πορεία της φόρτισης του αυτοκινήτου αλλά και να προγραμματίσεις τις ώρες που θες να ξεκινήσει αλλά και πότε θες να σταματήσει η φόρτιση.

Δείτε πιο κάτω το video από την πρώτη γνωριμία του Μάνο Στεφανή με την Mustang Mach-E.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.