Νέα τεχνολογία θα φορτίζει μπαταρία όσο γρήγορα γεμίζει ένα ρεζερβουάρ

Με μια νέα καινοτόμο τεχνολογία, η Ford επιθυμεί να μειώσει κι άλλο τον χρόνο φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων στα επίπεδα γεμίσματος ενός ρεζερβουάρ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford νέα τεχνολογία φόρτιση μπαταρίας

Μια σημαντική εφεύρεση που περιμένει και το ανάλογο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαίνεται πως έχει η Ford στα χέρια της, μια εφεύρεση που θα μειώσει σε μεγάλο, όπως ισχυρίζεται, βαθμό το χρόνο που απαιτεί ένα ηλεκτρικό όχημα για να φορτίσει την μπαταρία του. Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Purdue που βρίσκεται στην Indiana των Η.Π.Α., η αμερικάνικη εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, στο δρόμο του εξηλεκτρισμού της γκάμα της, εξελίσσει ένα καινοτόμο σύστημα ψύξης που θα μειώσει το χρόνο επαναφόρτισης μια μπαταρίας “στα επίπεδα ανεφοδιασμού οχημάτων με συμβατικά καύσιμα”.

Διαβάστε επίσης – Απόσπαση προσοχής και οδήγηση: Η Ford χαρτογραφεί τον εγκέφαλο

Οι ερευνητές του Purdue University μελετούν μια εναλλακτική μέθοδο ψύξης σχεδιάζοντας ένα καλώδιο φόρτισης ικανό να μεταφέρει περισσότερο ρεύμα. Το καλώδιο χρησιμοποιεί ένα νέο υγρό ως ενεργό παράγοντα ψύξης, το οποίο είναι ικανό να απάγει περισσότερη θερμότητα αλλάζοντας τη κατάστασή του από υγρό σε ατμό – κάτι που αποτελεί βασική διαφορά μεταξύ αυτής της λύσης και της τρέχουσας τεχνολογίας υδρόψυξης που διατίθεται στην αγορά.

“Σήμερα, οι φορτιστές περιορίζονται στο πόσο γρήγορα μπορούν να φορτίσουν την μπαταρία ενός EV λόγω του κινδύνου υπερθέρμανσης. Η ταχύτερη φόρτιση απαιτεί τη διέλευση περισσότερου ρεύματος από το καλώδιο φόρτισης” δήλωσε ο Michael Degner, επικεφαλής τεχνικός της Ford Research & Advanced Engineering. “Όσο υψηλότερο είναι το ρεύμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της θερμότητας που πρέπει να αφαιρεθεί ώστε το καλώδιο να παραμείνει λειτουργικό.”

Ford νέα τεχνολογία φόρτισης μπαταρίας 2021

Αυτή η καινοτομία μπορεί μία μέρα να αποφέρει πολύ περισσότερη ισχύ σε σχέση με τα κορυφαία σημερινά συστήματα για την επαναφόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, καθιστώντας εφικτή την ταχύτερη επαναφόρτιση σε συνδυασμό με παράλληλες βελτιώσεις στην τεχνολογία φόρτισης των οχημάτων. Στο τέλος, η διαδικασία φόρτισης ενός EV μπορεί να διαρκεί όσο ο ανεφοδιασμός ενός αυτοκινήτου με συμβατικά καύσιμα.

Διαβάστε επίσης – Νέα γενιά Ford Ranger: Πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα

Η ιδέα γι’ αυτή την τεχνολογία προέρχεται με βάση την κατανόηση από την ομάδα της Ford των προκλήσεων που επιφυλάσσουν οι ταχύτεροι ρυθμοί φόρτισης, καθώς και από την εξειδίκευση των ερευνητών του Purdue. Καθώς η τεχνολογία προχωρά, οι ομάδες συνεργάζονται τακτικά για να εξετάζουν τα τελευταία αποτελέσματα των δοκιμών και να παρέχουν το απαραίτητο feedback σε νευραλγικούς τομείς.

“Ο χρόνος φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να διαφέρει σημαντικά – από 20 λεπτά σε ένα σταθμό φόρτισης ως και μερικές ώρες στο σπίτι, κάτι που μπορεί να αγχώνει όσους σκέπτονται να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα” δήλωσαν ο Issam Mudawar, η Betty Ruth και ο Milton B. Hollander, καθηγητές μηχανολογίας στο πανεπιστήμιο Purdue και πρόσθεσαν: “Το εργαστήριό μας έχει επινοήσει μία λύση για περιπτώσεις όπου οι παραγόμενες ποσότητες θερμότητας υπερβαίνουν τις δυνατότητες των σημερινών τεχνολογιών.”

Ο Mudawar δήλωσε ότι το εργαστήριό του σχεδιάζει να ξεκινήσει δοκιμές για το πρωτότυπο καλώδιο φόρτισης τα επόμενα δύο χρόνια, ώστε να προσδιοριστούν πιο συγκεκριμένες ταχύτητες φόρτισης για ορισμένα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων.

Η συνεργασία μεταξύ Ford και Purdue University είναι μία από τις εκατοντάδες στρατηγικές συμμαχίες που έχει η εταιρεία με καθηγητές πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο. Προσφέροντας την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες και αντιμετωπίζοντας τις ανάλογες προκλήσεις, οι απόφοιτοι βοηθιούνται να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, με την Ford παράλληλα να «συστήνεται» σε φοιτητές που ενδεχομένως επιλέξουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην εταιρεία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.