Νέα γενιά Ford Ranger: Πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα (+video)

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας γενιάς του Ford Ranger έχει ξεκινήσει με την εταιρεία να αποκαλύπτει την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger

Καιρός γαρ εγγύς για την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Ford Ranger, το οποίο, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 24 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Το crossover που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία του

Η Ford προχώρησε σε σχεδιαστική ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας, των ικανοτήτων και των προδιαγραφών του Ranger ώστε να είναι το πιο έξυπνο, το πιο ευέλικτο και το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών – ένα μοντέλο το οποίο προορίζεται για πελάτες σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο. Η Ford πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση βοήθησε την Ford να επινοήσει και να εφαρμόσει λύσεις για την επόμενη γενιά Ranger που οι πελάτες αναζητούν και εκτιμούν περισσότερο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά Ranger που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να εργαστεί ακόμα σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

Διαβάστε επίσης – Ford Ranger: Τα “βασανιστήρια” στο τελικό στάδιο των δοκιμών (+video)

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου pick up της Ford μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τη διαδικασία σχεδίασης, στο video που ακολουθεί με τον Chief Designer της επόμενης γενιάς Ranger, Max Tran, να αποκαλύπτει πώς χιλιάδες ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο επηρέασαν με τα σχόλιά τους τη σχεδίαση του pick-up και πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.