Ford: Τεχνολογία που μας “κρατά” στο δρόμο και στον επαρχιακό! (+video)

Η αναζήτηση της Ford στη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας συνεχίζεται με νέο σύστημα που αναγνωρίζει τις άκρες του δρόμου και στον επαρχιακό και μας κρατά εντός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Road Edge Detection σύστημα

Η οδήγηση τη νύχτα σε έναν επαρχιακό δρόμο χωρίς φωτισμό και με κακή ή ανύπαρκτη διαγράμμιση αποτελεί πρόκληση ακόμη και για τους έμπειρους οδηγούς και εμπεριέχει κινδίνους για όλους. Πολύ εύκολα μπορεί σχεδόν οποιοσδήποτε να “πατήσει” εκτός δρόμου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον έλεγχο του αυτοκινήτου, τη στιγμή που στην άκρη του δρόμου μπορούν να βρισκονται από αντικείμενα που μπορεί να τρυπήσουν τα ελαστικά μας, έως και γκρεμοί…

Η Ford έρχεται για μία ακόμη φορά να προσφέρει μια τεχνολογία που κάνει τη διάσχιση ενός επαρχιακού δρόμου, ειδικά τη νύχτα, σαφώς πιο ασφαλή, αξιοποιώντας και εξελίσσοντας σε μεγάλο βαθμό τεχνολογίες που έχει ήδη στο “οπλοστάσιο” της.

Το νέο σύστημα της Ford ονομάζεται Road Edge Detection και είναι άκρως χαρακτηριστικό της προόδου που έχει κάνει η τεχνολογία στην αναγνώριση πλέον όχι μόνο των λωρίδων στο δρόμο αλλά γενικά των ορίων ενός δρόμου. Σκεφτείτε ότι πριν δέκα περίπου χρόνια, τα πρώτα τότε συστήματα “δυκολεύονταν” να αναγνωρίσουν ακόμη και καλά όχι όμως τέλεια σχηματισμένες λωρίδες. Τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Το σύστημα της Ford αξιοποιεί ένα νέο αλγόριθμο της εταιρίας, όπως επίσης τις κάμερες που βρίσκονται στους καθρέπτες του αυτοκινήτου και “κοιτάζουν” προς τα κάτω. Το σύστημα λειτουργεί σε ταξύτητες από 72 έως και 112 χλμ./ώρα και σκανάρει το δρόμο μισό μέτρο μπροστά και επτά ολόκληρα μέτρα στα πλάγια του αυτοκινήτου, αξιοπιώντας τη νύχτα και τα φώτα του. Όταν ρόδες φτάσουν πολύ κοντά στο χείλος του δρόμου, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαγράμμιση, το σύστημα υποβοηθά στο τιμόνι και με ένα ελαφρύ στρίψιμο φέρνει το αυτοκίνητο ξανά στη σωστή πορεία. Υποβοηθά τον οδηγό ακριβώς όπως και το σύστημα διατήρησης λωρίδας, αποτελώντας ουσιαστικά επέκταση του. Παράλληλα προσφέριε τις υπηρεσίες του ακόμη και αν στην άκρη του δρόμου υπάρχει χιόνι και φύλλα.

Στην περίπτωση που η διορθωτική κίνηση του συστήματος δεν είναι αρκετή τότε ειδοποιείται και ο οδηγός με δονήσεις στο τιμόνι για να αναλάβει επιπλέον δράση. Το Road Edge Detection, ως μέρος του γνωστού συστήματος διατήρησης λωρίδας της Ford, αποτελεί ήδη στάνταρ εξοπλισμό στο Focus αλλά και στα Kuga και Puma. Θα βρει φυσικά το δρόμο του και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας στο μέλλον. Δειτε το σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr