Ford: Το Pro Electric SuperVan στo Goodwood Festival of Speed

Πιστή στο ραντεβού με το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, η Ford θα έχει φέτος έντονη παρουσία αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το Pro Electric SuperVan.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Goodwood Festival of Speed 2022

Οι πρωτοποριακές και εξελιγμένες από την Ford Performance εκδόσεις των κορυφαίων επαγγελματικών οχημάτων της Ford δίνουν δυναμικό “παρών” στο Goodwood Festival of Speed που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 23 έως και τις 26 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Η Ford βάζει εικονικά όρια ταχύτητας για περισσότερη ασφάλεια (+video)

Αποτελώντας μέρος της μελλοντικής και συνδεδεμένης σειράς προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην παγκοσμίου φήμης εκδήλωση που πραγματοποιείται κοντά στο Chichester στο Ην. Βασίλειο, το νέο Ford Pro Electric SuperVan – το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SuperVan της εταιρείας – θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά, ενώ την ίδια στιγμή το νέο Ranger Raptor θα πραγματοποιήσει το δυναμικό του ντεμπούτο στην Ευρώπη.


Το νέο Ranger Raptor θα κάνει επίσης την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα χρώματα «Very Gay Raptor», τα οποία αντλούν έμπνευση από τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας και υποστήριξης προς την κοινότητα LGBTQ+.

Το Pro Electric SuperVan είναι εμπνευσμένο από το E-Transit Custom που παρουσιάστηκε πρόσφατα – τον πλήρως ηλεκτρικό διάδοχο του Van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη και ένα από τα τέσσερα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά που η Ford Pro θα παρουσιάσει στην Ευρώπη έως το 2024.

Διαβάστε επίσης – Ford: Νέα συμμαχία υπέρ τεχνολογιών μηδενικού άνθρακα

Το νέο SuperVan, το οποίο θα εκτεθεί στο κεντρικό paddock της διοργάνωσης, έχει εξελιχθεί με στόχο να καταδείξει τις ακραίες επιδόσεις, την κορυφαία παραγωγικότητα και την προηγμένη συνδεσιμότητα που μπορεί να επιτύχει η νέα γενιά των ηλεκτρικών της Ford Pro.

Η Ford θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στις 23 Ιουνίου σχετικά με το νέο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα επίδειξης – που αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της συναρπαστικής όσο και θρυλικής σειράς προϊόντων SuperVan υψηλών επιδόσεων, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια.

Ντεμπούτο επί ευρωπαϊκού εδάφους και για το νέο Ranger Raptor των 288 ίππων, το οποίο θα ακολουθήσει την απαιτητική εκτός δρόμου πίστα που βρίσκεται ανάμεσα στις χαρακτηριστικές ασφάλτινες διαδρομές της βρετανικής ανάβασης.

Το “Very Gay Raptor” σε “Δύσκολες Συζητήσεις”
Εκτός από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στο Goodwood, το Ranger Raptor θα βοηθήσει επίσης τη Ford να συνεχίσει να μάχεται απέναντι στις διακρίσεις, υποστηρίζοντας μια ζωντανή συνεδρία της νέας σειράς “Tough Talks” της εταιρείας. Η συζήτηση – με θέμα που αφορά τους τρόπους με τους οποίους η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ένταξης και αλληλεγγύης για την κοινότητα LGBTQ+ – θα έχει ως οικοδεσπότη τον Ουαλό, Gareth Thomas, τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο επαγγελματία παίκτη ράγκμπι.

Το ρομπότ Digit στο Future Lab
Η Ford παρουσιάζει επίσης στο Goodwood πώς η προηγμένη ρομποτική και οι αυτόνομες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στην ενσωμάτωση τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Ford Pro προκειμένου η αποθήκευση αλλά και η παράδοση αγαθών και εμπορευμάτων να καταστούν πιο αποτελεσματικές και προσιτές για τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων. Η εταιρεία παρουσιάζει το ρομπότ Digit – που εξελίχθηκε από την Agility Robotics – στο Future Lab της εκδήλωσης.

Το 2020 η Ford έγινε ο πρώτος πελάτης που αγόρασε ένα ρομπότ Digit, το οποίο έχει χέρια και πόδια προκειμένου να εργάζεται δίπλα σε ανθρώπους σε πραγματικούς χώρους εργασίας. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η διερεύνηση χρήσης του σε εφαρμογές, όπως ο εφοδιασμός σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και οι παραδόσεις αγαθών τύπου last-mile ή λίγα μέτρα από την πόρτα του παραλήπτη. Η Ford εξετάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα συγκεκριμένα ρομπότ μπορούν να επικοινωνούν με τα συνδεδεμένα οχήματα της Ford Pro εξασφαλίζοντας βελτιστοποιημένη απόδοση.

Ντεμπούτο του TFZ-P1 στα χρώματα του GRID Legends
Γιορτάζοντας το ντεμπούτο του στο GRID Legends από τις 23 Ιουνίου, μία έκδοση πλήρους μεγέθους του αγωνιστικού TFZ-P1 της Team Fordzilla θα είναι παρούσα στο περίπτερο Go Electric στο Goodwood διαθέτοντας ένα νέο livery που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την κοινότητα των gamers.

Οι επισκέπτες θα έχουν την φιλοξενηθούν στο πιλοτήριο του TFZ-P1 όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές του ως προσομοιωτή βιώνοντας ταυτόχρονα το φυσικό και εικονικό όχημα.

Έχοντας αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην Gamescom 2020, το TFZ-P1 ήταν το πρώτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε συνεργατικά μεταξύ της κοινότητας gaming και των σχεδιαστών μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Team Fordzilla – η e-sports αγωνιστική ομάδα της Ford – αποκάλυψε τρεις μήνες μετά ένα πρωτότυπο πλήρους κλίμακας του οχήματος.

Το TFZ-P1 είναι διαθέσιμο στο παιχνίδι ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) συμμετέχοντας στην κατηγορία “GRID Legends Track day Hypercars“.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.