Φόρος τιμής στην BMW M3 E30 από τη “ναυαρχίδα” της Samsung

Ειδική έκδοση με την ονομασία Samsung Galaxy S23 Ultra M μας "ταξιδεύει" πίσω στο 1986. Δείτε τι περιλαμβάνει αυτό το σπάνιο κιτ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την BMW να αφήνει τους τέσσερις τροχούς και να καταπιάνεται με άλλα αξεσουάρ. Αυτή τη φορά, συνεργάστηκε με την Samsung για την δημιουργία μίας ειδικής έκδοσης της “ναυαρχίδας” της. Το νέο Galaxy S23 Ultra BMW M Edition θα διατεθεί σε μόλις 1.000 αντίτυπα και αξίζει να το γνωρίσουμε καλύτερα, μιας και “ξυπνά” μνήμες από την θρυλική BMW M3 E30 του 1986.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο smartwatch από carbon είναι γεγονός

Η συσκευή αυτή καθ’ εαυτή δεν διαφοροποιείται σημαντικά, μιας και μοναδική αλλαγή έχουμε όταν ενεργοποιείται και απενεργοποιείται το κινητό. Αντί για τα λογότυπα της Samsung ή του Android, οι χρήστες θα βλέπουν μία δυναμική απεικόνιση με τα τρία χρώματα του M Division.


Κατά τα άλλα, το σπάνιο κιτ θα συνοδεύεται από αρκετά αξεσουάρ με έντονο το βαυαρικό στοιχείο. Ενδεικτικά, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα, υπάρχει μία θήκη κινητού με το σχήμα της BMW M3 E30, ένα αναλογικό ρολόι, μία κόκκινη δαγκάνα Μ φρένων, έξι αυθεντικά εμβλήματα της BMW και ένα μπρελόκ με το σήμα της εταιρείας. Ασφαλώς, δεν απουσιάζει ένα βιβλίο με την ιστορία της BMW M, αλλά και μία αφίσα.

Το επετειακό Galaxy S23 Ultra BMW M Edition δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BMW Κορέας και οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου. Όσο για την τιμή, αυτή αναμένεται να ξεκινά από τα 1.278 ευρώ για το smartphone με μνήμη 512 GB. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κινητό αναμένεται να κοστίζει στην απλή του έκδοση περίπου 1.000 ευρώ στην Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.