Γ. Αμυράς: “Ηλεκτροκίνηση παντού” το σύνθημα του νέου κλιματικού νόμου

Τέλος σε λιγνιτικές μονάδες και καυστήρες θέρμανσης, αποκλειστικά ηλεκτρικά εταιρικά οχήματα από το 2024. Δείτε τι ανέφερε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος....

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την δημοσίευση του νέου κλιματικού νόμου, για τον οποίο μπορείτε να μάθετε τα πάντα πατώντας εδώ. Σε πρόσφατο συνέδριο, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Αμυράς, έδωσε το “σύνθημα” του νέου νόμου που δεν είναι άλλο από το… “ηλεκτροκίνηση παντού”!

Διαβάστε επίσης: Ισπανία – Έρχεται ο πρώτος σταθμός κυματικής ενέργειας (+video)

Η αναφορά του στον εν λόγω νόμο έγινε στο συνέδριο “Athens Energy Dialogues” και ο Υφυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει ότι ο στόχος πλέον είναι η χώρα μας να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητη και αυτόνομη, δίνοντας έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Σε μία προσπάθειά του να αναλύσει τους βασικούς πυλώνες του νέου κλιματικού νόμου, ο κ. Αμυράς ανέφερε το σύνθημα “Ηλεκτροκίνηση παντού”. Πρόκειται ουσιαστικά για μία προσπάθεια στροφής προς τις Α.Π.Ε., αλλά και ταυτόχρονο τερματισμό χρήσης μαζούτ, ή καυστήρα θέρμανσης στα νέα κτήρια.

Ασφαλώς, ο Υφυπουργός τόνισε και την υποχρέωση από το 2024 για τη χρήση εταιρικών ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και απόλυτη εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή “πράσινη” συμφωνία, καθώς μέχρι το 2050 θα πρέπει η χώρα να έχει πλήρη ανθρακική ουδετερότητα. Τέλος, έκανε λόγο για τη διαδικασία απολιγνιτοποίησης, η οποία, όπως τόνισε, θα γίνει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και το Δεκέμβριο του 2028 θα έχουν κλείσει όλες οι λιγνιτικές μονάδες στην Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.