Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Αυξήσεις ημίχρονο… μειώσεις τελικό!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση για αύξηση στον τιμοκατάλογο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Δείτε πως διαμορφώνεται τελικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
γέφυρα

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει με ανακοίνωσή της η παραχωρησιούχος εταιρεία της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα τις αυξημένες τιμές πολλαπλών διελεύσεων. Η αύξηση ουσιαστικά θα έπληττε την τσέπη των καθημερινών χρηστών, αλλά η τελική εξέλιξη ήταν τελείως διαφορετική.

Διαβάστε επίσης: Γέφυρα ή καράβι στο Ρίο – Αντίρριο;

Πιο συγκεκριμένα, το μηνιαίο πακέτο 42-45 διελεύσεων διαμορφωνόταν μέχρι πρότινος στα 242,56 ευρώ (5,51 ευρώ την ημέρα). Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το έτος 2023 η τιμή θα αυξανόταν στα 295 ευρώ (6,70 ευρώ την ημέρα) για τους καθημερινούς χρήστες. Πρόκειται για ένα ποσό που μεταφράζεται σε περίπου 600 ευρώ ετησίως.


Οι αντιδράσεις ήταν έντονες από την τοπική κοινωνία, μιας και αυτή η αύξηση ουσιαστικά πλήττει εργαζόμενους που κατοικούν ή δουλεύουν στην ευρύτερη περιοχή. Κάπως έτσι, δεν άργησε να έρθει απάντηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραγιάννη, ο οποίος τόνισε ότι υπήρξαν συζητήσεις με την “Γέφυρα” για την αβλεψία, όπως χαρακτηρίστηκε.

Πλέον, το κόστος πολλαπλών διελεύσεων, όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά μειώθηκε και κατά 10 ευρώ, φτάνοντας πλέον στα 232,90 ευρώ. “Η Η ΓΕΦΥΡΑ τηρεί τη δέσμευσή της προς τους καθημερινούς χρήστες με επιβατικά οχήματα προσφέροντας νέο εκπτωτικό πρόγραμμα e-pass. Φθηνότερο κατά 9,60€ σε σύγκριση με τις τιμές του 2022 για 44 διελεύσεις τον μήνα και κατά 53,10€ φθηνότερο σε σχέση με τη χρήση του πορθμείου. Επιστροφή τυχόν επιπλέον κόστους για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2023 στους καθημερινούς χρήστες”, αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα κόστη πολλαπλών διελεύσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.