Γέμισε με Alfa Romeo η πίστα των Σερρών – Η Ιταλίδα που ξεχώρισε

To Alfisti.gr γιόρτασε τα 15 χρόνια του χρόνια στην πίστα των Σερρών, με την τελευταία να γεμίζει από εκλεκτές παρουσίες, νέες και παλαιότερες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα. Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, σε ένα τριήμερο track-day (29-31/3) που πραγματοποιήθηκε υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και άψογη οργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών.

Δείτε επίσης: Η μία και μοναδική BMW των 6.646 κυβικών που δεν γνωρίσαμε ποτέ

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο track-day το «παρών» στην πίστα έδωσαν επίσης πολλοί επισκέπτες που θαύμασαν από κοντά τα μοντέλα της Alfa Romeo, ενώ ισχυρή παρουσία δήλωσε με την πλήρη γκάμα των μοντέλων της θρυλικής μάρκας και η εισαγωγική εταιρεία. Σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στις Σέρρες “Ioannidis Bros SA”, η Alfa Romeo έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης μιας Tonale, Giulia και Stelvio.


Με την απολαυστική μελωδία του θρυλικού “Busso” V6 να πλημμυρίζει κάθε τόσο την ατμόσφαιρα, μοντέλα σχεδόν από κάθε εποχή της Alfa Romeo θύμισαν σε όλους τον μοναδικό τρόπο που η μιλανέζικη μάρκα ξέρει να συνδυάζει το μοναδικό στιλ με το αξεπέραστο οδηγικό ταμπεραμέντο. Ένα πλήθος από 156 GTA, GTV, GT, Spider, Giulia και Stelvio κέρδισαν τόσο τα βλέμματα όσο και τις εντυπώσεις από το ρυθμό τους μέσα στην πίστα, με τον τίτλο της πιο ξεχωριστής παρουσίας να πηγαίνει μάλλον στην Giulia Nuova Super 1300.

Το μεσημέρι της Κυριακής βρήκε τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού για το 2025 γεμάτοι χαμόγελα, με την Alfa Romeo να περιμένει στο μεσοδιάστημα το πρώτο της B-SUV που ονομάζεται Milano και θα αποκαλυφθεί στις 10 Απριλίου, με την υπόσχεση ότι θα αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της κατηγορίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.