Γενεύη 2020: Όλες οι πρεμιέρες της έκθεσης που δεν έγινε ποτέ

Η έκθεση αυτοκινήτου Γενεύη 2020 δεν έγινε ποτέ, λόγω του Κορονοϊού. Οι πρεμιέρες όμως των αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκαν και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Βρείτε μας στο
Σαλόνι Γενεύης

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύη 2020 ακυρώθηκε μετά την απαγόρευση των μαζικών εκδηλώσεων από την ελβετική κυβέρνηση. Η τελευταία, αποφάσισε πως οι εκδηλώσεις με περισσότερα από 1.000 άτομα απαγορεύονται και έτσι η μη διεξαγωγή του event ήταν μονόδρομος.

Δείτε επίσης: Ο Κώστας και ο Μάνος μας παρουσιάζουν την θρυλική Deltona

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αναμενόταν να συγκεντρώσει μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων, που θα ξεπερνούσαν τα 600.000 άτομα, τα οποία θα είχαν την ευκαιρία να δουν δεκάδες πρεμιέρες νέων αυτοκινήτων.

Όπως και να έχει, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πρεμιέρες τις οποίες μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

Στο video πιο κάτω μπορείτε να δείτε πως έμοιαζε ο εκθεσιακός χώρος, μετά την απόφαση για μη διεξαγωγή της έκθεσης αυτοκινήτου.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr