Γεωργίου Speaking: Αυτό είναι το πιο “ολοκληρωμένο” αυτοκίνητο! (+video)

"Φοράς τη φόρμα πας στην πίστα, φοράς κοστούμι και με το ίδιο αυτοκίνητο πας στη δουλεία"! Δείτε την επική ατάκα του Γιώργου Γεωργίου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γεωργίου

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Γεωργίου, ενός ανθρώπου που λατρεύτηκε από ακροατές του ραδιοφώνου για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ο αθλητικός δημοσιογράφος έγραψε ιστορία μέσα από την εκπομπή “Το Καφενείο των Φιλάθλων”, ενώ μία πιο άγνωστη αγάπη του ήταν αυτή για τους τέσσερις τροχούς. Ας θυμηθούμε μία επική ατάκα του Γεωργίου σε συζήτηση σχετικά με το πιο “ολοκληρωμένο” αυτοκίνητο.

BMW S65: Ο τελευταίος ατμοσφαιρικός κινητήρας της BMW M3 (+video)

Στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η συζήτηση με τηλεθεατή μεταφέρθηκε από το ποδόσφαιρο στην Formula 1 και στη συνέχεια στα αυτοκίνητα. Τότε, ο Γεωργίου θέλησε να κάνει μία ερώτηση στους τηλεθεατή. “Ποιο είναι το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο; Πρόσεξε, όχι το καλύτερο. Το πιο ολοκληρωμένο!”, ρώτησε. O τηλεθεατής δυσκολεύτηκε και τότε ο Γεωργίου θέλησε να βοηθήσει.

“Όταν λέμε ολοκληρωμένο εννοούμε… λίμο, οικογενειακό, πολεμική μηχανή, λογότυπο, μεταπώληση…”, έλεγε ο αγαπημένος δημοσιογράφος. Τελικά, ο Γιώργος Γεωργίου αναφερόταν στην BMW M3. Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε περάσει από την ιδιοκτησία του M3, ήταν η γενιά Ε92 με τον τελευταίο ατμοσφαιρικό V8 που τοποθετήθηκε ποτέ στο εν λόγω μοντέλο.

Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν ένας άνθρωπος που είχε την άποψή του. Σωστή ή λανθασμένη… την υπερασπιζόταν πάντα με σθένος! Σίγουρα θα λείψει από πολλούς. Ακολουθεί το σχετικό video με την συζήτηση για την BMW M3. Η συζήτηση για τα αυτοκίνητα ξεκινά στο στιγμιότυπο “2.25”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.