Για αυτό δεν κάνουμε επικίνδυνους ελιγμούς και σφήνες (+video)

Η επικίνδυνη οδήγηση σε δημόσιο δρόμο δυστυχώς είχε άσημη κατάληξη για αυτό τον οδηγό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Βρείτε μας στο

Στο Traction.gr δεν συνηθίζουμε να ανεβάζουμε videos με ατυχήματα, παρά μόνο αν αυτά έχουν διδακτικό χαρακτήρα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύουμε πως και ο ποιο δύσπιστος μπορεί να δει με τον πλέον πειστικό τρόπο γιατί δεν κάνουμε επικίνδυνους ελιγμούς και σφήνες σε δημόσιο δρόμο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το video που ανέβασε ο οδηγός της νταλίκας, ο οδηγός του αυτοκινήτου (συγχωρήστε με αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιο μοντέλο είναι) κάνει ελιγμό για να περάσει ανάμεσα από το φορτηγό και το pickup με το trailer. Δυστυχώς για τον ίδιο η απότομη τιμονιά του τον τρομάζει, προσπαθεί να διορθώσει και τελικά χάνει τον έλεγχο.

Ευτυχώς οι ζημιές είναι αποκλειστικά υλικές και βαρύνουν μόνο τον ίδιο και κανέναν άλλο χρήστη του δρόμου. Βέβαια θα μου επιτρέψετε να πω, πως ο οδηγός της νταλίκας θα μπορούσε να κινείται στο δεξί ρεύμα της κυκλοφορίας και να μην έχουν γίνει όλα αυτά.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr