Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…

Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς και ένα... προϊόν. Είναι πολλά παραπάνω... Ειδικά το πρώτο μας αυτοκίνητο. Τι λέτε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όντας γεννημένος το 1980, οι πρώτες αναμνήσεις μου με αυτοκίνητο ήταν κάπου στα 6 μου χρόνια. Από το 1986 λοιπόν και έπειτα όλες μου οι μετακινήσεις με την οικογένεια ήταν με το εικονιζόμενο Datsun Sunny Sedan (B310). Το πρώτο μου αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ήταν και αυτό που έμελλε να γίνει και το αυτοκίνητο στο οποίο έμαθα να οδηγώ και φυσικά έκανα και τις πρώτες μου μοναχικές βόλτες από το 1998 και έπειτα, όταν και πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Από τότε η αλήθεια είναι πως άλλαξαν πολλά… Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο αυτό δόθηκε για απόσυρση και ακόμη και σήμερα μετά από 2.000+ test drives στα 20 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, το φέρνω στο μυαλό μου. Όχι δεν ήταν η εμφάνισή του ή η καινοτόμος τεχνολογία του. Ούτε καν τα λίγα άλογα (52 για την ακρίβεια) από τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. βενζινοκινητήρα και το κιβώτιο των τεσσάρων σχέσεων.


Ήταν οι αναμνήσεις, τα όσα έζησα και φυσικά τα συναισθήματα που μου ξυπνά ακόμη και σήμερα η θέα του. Τα πρωινά για το σχολείο, τα ταξίδια στο πίσω κάθισμα, οι πρώτες φορές που έκατσα συνοδηγός, η πρώτη μέρα με το αυτοκίνητο στην πρώτη μου δουλειά, οι πρώτες βόλτες με την παρέα, το πρώτο ταξίδι με την κοπέλα μου… Τι να πρωτοθυμηθώ! Ήταν και είναι όλα αυτά που κάνουν ένα αυτοκίνητο να είναι (για εμένα και για πολλούς ακόμη βέβαια) πολλά παραπάνω από ένα άψυχο προϊόν και από ένα απλό μέσο μεταφοράς! Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου/μας!

Για εμένα λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη και παντοτινή τετράτροχη αγάπη μου! Αλήθεια εσάς ποια είναι η δική σας πρώτη τετράτροχη αγάπη; Είναι παντοτινή; Μπείτε στο λογαριασμό μας στο facebook και πείτε μας στα σχόλια για το αυτοκίνητο που σας έκλεψε την καρδιά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]