Γιατί έγινε στο Βέλγιο η μεγαλύτερη συνάντηση ιδιοκτητών Mustang όλων των εποχών; (+video)

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ford Mustang, το θρυλικό muscle car που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στην Ευρώπη, συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ. Η φετινή συνάντηση ιδιοκτητών Mustang έμεινε στην ιστορία, λόγω του πλήθους των οχημάτων που ήταν παρόντα.

Η παρέλαση από Ford Mustang διοργανώθηκε, όχι τυχαία όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στο Lommel του Βελγίου. Ένα πρώην αεροδρόμιο που έχει μετατραπεί σε πίστα δοκιμών, όπου το Blue Oval εξελίσσει νέα οχήματα, μεταξύ των οποίων τα μοντέλα επιδόσεων της Ford Performance. Εκεί συγκεντρώθηκαν 1.326 Ford Mustang, αριθμός που συνιστά νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Μάλιστα, το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε ξανά στη Ford, όταν το 2017 είχαν συγκεντρωθεί στην Toluca του Μεξικού, 960 Mustang.

Η επιλογή του Βελγίου για αυτή τη συνάντηση δεν έγινε τυχαία, καθώς στη συγκεκριμένη χώρα πωλούνται οι περισσότερες Mustang ανά κάτοικο στην Ευρώπη. Στο Lommel βρέθηκαν μοντέλα κάθε γενιάς Mustang, από το 1964 όταν παρουσιάστηκε το muscle car, μέχρι την πλέον πρόσφατη. Για να καταγραφεί το ρεκόρ και στην κάμερα, χρειάστηκε η συνεργασία καθενός από τους 1.326 οδηγούς που βρέθηκαν στη συγκέντρωση. Αρχικά, οι Mustang κινούνταν σε απόσταση που δεν ξεπερνούσε τα 20 μέτρα ανά όχημα. Στη συνέχεια, οχήματα και οδηγοί έλαβαν μέρος σε μια “χορογραφία”, ειδικά διαμορφωμένη για τον εορτασμό 55 ετών από την πρώτη παρουσίαση της Mustang.

Η Ford Mustang, παγκόσμιο best-seller στα σπορ κουπέ οχήματα, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της Ευρώπης. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, σημείωσε πωλήσεις 5.500 οχημάτων, επίδοση αυξημένη κατά 3,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή.

Με αφορμή τη δημιουργία του video που προαναφέραμε, τα βλέμματα έκλεψε το μαχητικό αεροσκάφος P51 Mustang, που χάρισε το όνομά του στο μοντέλο της Ford και για την περίσταση, πέταξε πάνω από τις εγκαταστάσεις του Lommel Proving Ground.

Απολαύστε το σχετικό video

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]