H Honda ξανά με V8 αλλά…

Σε παγκόσμια πρεμιέρα, η Honda Marine παρουσίασε τον πρώτο της V8 κινητήρα, με την εξωλέμβιο BF350 που έκανε το ντεμπούτο της στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών της Γένοβας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μέσω μιας σειράς εξαιρετικών τεχνολογικών χαρακτηριστικών, με τη BF350 η Honda θέλει να επαναπροσδιορίσει τους υψηλής απόδοσης εξωλέμβιους κινητήρες θαλάσσης στη συγκεκριμένη κατηγορία προσφέροντας την ισχυρότερη μέχρι στιγμής πρόταση στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με σύστημα πλοήγησης

“Η έλευση του κινητήρα των 350 ίππων είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη Honda Marine. Αυτός ο κινητήρας καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μέσω της μηχανικής ακριβείας και της προσπάθειας για καινοτομία”, δήλωσε σχετικά ο Katsuhisa Okuda, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Honda Ευρώπης.

Η εξωλέμβιος BF350 τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα 5 λίτρων με τεχνολογία VTEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control). Η νέα BF350 προσφέρει χαμηλό θόρυβο και κραδασμούς, ενώ προσφέρει έναν νέο διακριτικό, πλούσιο ήχο και συναρπαστική απόδοση, με κάθε χαρακτηριστικό σχεδιασμένο να βελτιώνει την εμπειρία του σκάφους.

Διαβάστε επίσης: Το SUV που είχε το δικό του τραπεζάκι στον χώρο αποσκευών (+video)

Η Honda Marine BF350 προσφέρεται με μια νέα ξεχωριστή σχεδίαση και λεπτή σιλουέτα που εναρμονίζεται πλήρως με το νερό. Με περίβλημα Aquamarine Silver ή Grand Prix White, και τα δύο σχέδια είναι ανάγλυφα με τρισδιάστατα επιχρωμιωμένα λογότυπα και διακοσμητικά που ταιριάζουν σε μια δυνατή, premium εμφάνιση.

Η BF350 θα ξεκινήσει σε λειτουργία BLAST (Boosted Low Speed ​​Torque), παρέχοντας άμεση και ισχυρή επιτάχυνση. Σε σταθερές ταχύτητες, θα ενεργοποιηθεί το ECOmo, όπου το σύστημα βελτιστοποίησης καυσίμου του κινητήρα θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου όποτε είναι εφικτό. Όταν απαιτείται επιπλέον ισχύς, το VTEC θα αυξήσει την απόδοση, παρέχοντας ισχυρότερη επιτάχυνση.

Η BF350 διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που προορίζονται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευκολία χρήσης, όπως το Cruise Control, το Tilt Limit και το Trim Support.

Η λειτουργία Cruise Control προσφέρει ομαλή πλεύση ενώ παράλληλα είναι συμβατή με τη λειτουργία trolling control. Μέσω της επιλογής Cruise Control στην οθόνη, ρυθμίζεται η ταχύτητα πλεύσης. Το Tilt Limit διαθέτει μια προεπιλεγμένη γωνία trim, για να αποφευχθεί το χειροκίνητο trim του κινητήρα κατά τον ελλιμενισμό.

Πιέζοντας το κουμπί ο κινητήρας θα στραφεί αυτόματα στο προκαθορισμένο ύψος για την αποφυγή γρατσουνιών στο σκάφος ή τον κινητήρα. Το Automatic Tilt παρέχει μια αυτόματη πλήρη κλίση με διπλό πάτημα του κουμπιού.

Το Trim Support διαθέτει 3 προσαρμόσιμες προεπιλογές για αυτόματο trim του κινητήρα για να πλανάρει το σκάφος, ενώ παράλληλα βοηθά στην οικονομία καυσίμου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας O2 προσαρμόζει την κατανάλωση καυσίμου με βάση τα επίπεδα οξυγόνου στα καυσαέρια, ανιχνεύοντας και βελτιστοποιώντας την απόδοση της καύσης. Τόσο το Trim Support όσο και ο αισθητήρας O2 έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση του κινητήρα.

Την εξωλέμβια V8 BF350 συνοδεύει και το ολοκαίνουργιο χειριστήριο. Το χειριστήριο διατίθεται σε εργονομική μορφή για υποστήριξη διαφόρων λαβών και χειρισμών, διαθέτει ένα πάνελ πολλαπλών λειτουργιών 5 κουμπιών και έναν δείκτη υψηλής ευκρίνειας ουδέτερης θέσης, όλα ενισχυμένα με δερμάτινη υφή για εξαιρετική άνεση.

Ενσωματώνοντας το iST (Intelligent Shift and Throttle) οι κάτοχοι έχουν ακριβή ηλεκτρονική απόκριση κινητήρα για έλεγχο πολλαπλών κινητήρων με έναν μόνο μοχλό, παρέχοντας απλή λειτουργία για ομαλή, χωρίς άγχος βαρκάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.