Η «τέχνη» του καμουφλάζ αυτοκινήτων (+video)

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι το καμουφλάζ, αλλά ποτέ δε δώσαμε σε αυτή την τεχνική τη δέουσα προσοχή. Η Seat μας παρουσιάζει τα μυστικά της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αν νομίζετε ότι το καμουφλάζ ενός αυτοκινήτου πριν την επίσημη αποκάλυψή του είναι μία απλή διαδικασία είστε γελασμένοι. Πίσω από αυτές τις μεμβράνες κρύβεται μία ολόκληρη τεχνογνωσία για να είναι αποτελεσματική η απόκρυψη της σχεδίασης.

Η Seat αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα «μυστικά» γύρω από το καμουφλάζ, με αφορμή την εφαρμογή του στην επερχόμενη νέα γενιά του Leon (διαβάστε τα πάντα για αυτήν εδώ). Πρόκειται πραγματικά για μία «τέχνη», ώστε οι αυτοκινητοβιομηχανίες να είναι σε θέση να αποκρύψουν τη φιλοσοφία της σχεδίασης μέχρι την επίσημη αποκάλυψη.

Το καμουφλάζ είναι μία διαδικασία με μεγάλη ιστορία. Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε σε πλοία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με σχεδίαση ασπρόμαυρων γεωμετρικών σχημάτων. Αυτή η τεχνική αλλοίωνε τη σχεδίαση και τις διαστάσεις μπερδεύοντας τον εχθρό.


Στην περίπτωση του Seat Leon, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά διαφορετική τεχνική. Είναι το καμουφλάζ στην πιο σύγχρονη εκδοσή του με πολύχρωμα πλακίδια, γνωστά σε εμάς ως μωσαϊκό. Το αποτέλεσμα είναι να στρεβλώνεται το σχήμα και να μην είναι εφικτό να ξεχωρίσει ο θεατής τα έντονα «νεύρα».

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του καμουφλάζ στο νέο Seat Leon, χρησιμοποιήθηκαν 20 τετραγωνικά μέτρα ειδικής μεμβράνης βινυλίου. Ακολούθησε η θερμική επεξεργασία για να είναι ανθεκτική η μεμβράνη. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι τα αυτοκίνητα δοκιμών είναι καμουφλαρισμένα και πρέπει να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Νέο Seat Leon: Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασής του (+video)

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Seat, τα σημεία στα οποία πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε καμουφλάζ είναι τα φωτιστικά σώματα και οι επιφάνειες με έντονη καμπυλότητα. Επιπλέον, τα δυσκολότερα σημεία για την εφαρμογή της μεμβράνης είναι οι καθρέπτες και οι προφυλακτήρες.

Ακολουθεί video με την ενδιαφέρουσα διαδικασία τοποθέτησης της ειδικής μεμβράνης βινυλίου στο νέο Seat Leon.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.