Honda: Striemo, η νέα μάρκα για την μικροκινητικότητα (+video)

Η Honda ανακοίνωσε την ίδρυση της Striemo, της 2ης εταιρείας που προέρχεται από το Ignition, το πρόγραμμα δημιουργίας νεοφυών επιχειρήσεων των Ιαπώνων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda νέα εταιρεία Striemo 2022 πατίνι

Μαζί με την ίδρυση της start up Striemo, η Honda παρουσίασε και το πρώτο της προϊόν μικροκινητικότητας ένα ηλεκτρικό τρίροδο πατίνι, το οποίο φέρει το ίδιο όνομα με τη νεοφυή εταιρεία.

Το Striemo διαθέτει έναν πρωτότυπο μηχανισμό υποβοήθησης ισορροπίας ο οποίος επιτρέπει σταθερή οδήγηση με λιγότερες πιθανότητες πτώσης σε όλο το εύρος ταχυτήτων, από αργό βάδην μέχρι ποδηλασία.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι στα 90s με Honda CBR900RR Fireblade σαν καινούρια

Η σταθερότητα που προσφέρει το Striemo οφείλεται στη δομή του. Αυτή η μοναδική δομή είναι αποτέλεσμα αφενός του ακριβούς σχεδιασμού όπου το κέντρο βάρους υπολογίζεται με ακρίβεια ενός δεκάτου του χιλιοστού, αφετέρου ενός πρωτοποριακού μηχανισμού υποβοήθησης ισορροπίας που έχει αναπτυχθεί για το συγκεκριμένο ηλεκρικό πατίνι. Το Striemo προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία πριν από τα τέλη της φετινής χρονιάς και στην Ευρώπη το 2023.

“Ένας από τους παράγοντες διασκέδασης της κινητικότητας είναι να ανακαλύπτεις και να συναντάς καταστάσεις για πρώτη φορά. Δημιούργησα το Striemo ορμώμενος από την επιθυμία μου να δώσω τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν αυτή τη διασκέδαση, και το μαχητικό μου πνεύμα να δημιουργήσω ένα μέσο μεταφοράς που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κυκλοφορεί έξω πιο αυθόρμητα, όπως όταν φοράμε τα παπούτσια μας για να πάμε βόλτα. Το Striemo είναι ένα νέο προϊόν κινητικότητας που έχει αναπτυχθεί αξιοποιώντας την τεχνογνωσία στον τομέα των “ανθρωπίνων μελετών”, που απέκτησα μέσω της εμπειρίας μου στην εξέλιξη μοτοσυκλετών της Honda. Στόχος μου είναι να καταστήσω το Striemo ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα κινητικότητας στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσω ένα καλύτερο κόσμο όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την ελευθερία της κινητικότητας.”. δήλωσε σχετικά ο Yotaro Mori, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Striemo.

Διαβάστε επίσης – Honda B16A: Ο θρυλικός κινητήρας που έκανε ευρέως γνωστό το VTEC

Από την πλευρά της Honda, ο επικεφαλής του προγράμματος Ιgnition, Shinji Aoyama, είπε: “Η Honda έχει πολλούς συνεργάτες που λατρεύουν τις προκλήσεις. Ο κ. Mori είναι ένας από αυτούς και διακρίνεται για το έντονο πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους και να συνεισφέρει στην κοινωνία όταν του δίνεται η δυνατότητα. Μέσω του προγράμματός μας Ιgnition, η Honda θα υποστηρίξει τον κ. Mori να υλοποιήσει το πάθος του μέσα από μια νέα πρόκληση προκειμένου να ξεκινήσει το δικό το επιχειρηματικό εγχείρημα. Η Honda θα συνεχίσει να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες μας ανοιχτής καινοτομίας και θα δημιουργήσει ένα νέο άνεμο για την επιχειρηματική μας ανάπτυξη”.

Το Ιgnition είναι το πρόγραμμα δημιουργίας νεοφυών επιχειρήσεων της Honda το οποίο δίνει σάρκα και οστά σε πρωτότυπες τεχνολογίες, ιδέες και σχέδια των συνεργατών της Honda για να συμβάλλει στην επίλυση κοινωνικών θεμάτων και στη δημιουργία νέας αξίας για τους πελάτες και την κοινωνία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017. Το 2020, προστέθηκε σε αυτό μία επιλογή για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης που θα έχει ως στόχο την υλοποίηση ιδεών στον πραγματικό κόσμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το 2021, ιδρύθηκε η Ashirase, Inc. ως το πρώτο επιχειρηματικό εγχείρημα που προέρχεται από το Ιgnition.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.