Ταξίδι στα ’90s με Honda CBR900RR Fireblade σαν καινούρια

Βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1992, αλλά έχει διανύσει πολύ λίγα χλμ. Μία "old school" Honda CBR900RR Fireblade στο σφυρί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CBR900RR Fireblade

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί αισίως τρεις δεκαετίες από τότε που αυτή η Honda CBR900RR Fireblade βγήκε από το εργοστάσιο, αλλά ο ιδιοκτήτης της φρόντισε να παραμένει σαν καινούρια. Έχει διανύσει μόλις 17.300 χιλιόμετρα και η τιμή της αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή για την ηλικία της.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Honda CBR500R στην Ελλάδα (+τιμή, video) 

Το ιαπωνικό superbike κατασκευάστηκε το 1992, φέρει ρετρό σχεδιασμό με δύο εμπρός φωτιστικά σώματα και την κλασσική τριχρωμία των 90s. Μέχρι σήμερα διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σχεδόν πλήρως εργοστασιακή, αφού μοναδική προσθήκη αποτελεί το σύστημα εξάτμισης της aftermarket εταιρείας “Two Brothers Racing”.

Τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 893 κ.εκ., ο οποίος είναι σε θέση να παράγει 122 ίππους με καρμπυρατέρ. Την τροφοδοσία αναλαμβάνει ένα κιβώτιο πέντε σχέσεων και το αποτέλεσμα είναι η Honda CBR900RR Fireblade να αγγίζει την τελική ταχύτητα των 254 χλμ./ώρα, εντυπωσιακή τιμή ακόμα και σήμερα.

To ιαπωνικό superbike δημοπρατείται από τον οίκο “Bring A Traler” και την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις η τιμή έχει φτάσει στα 5.000 δολ., δηλαδή 4.667 ευρώ. Όπως θα δείτε και στην σχετική αγγελία πατώντας εδώ, απομένουν ακόμα τέσσερις ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, συνεπώς είναι πιθανό η τιμή να αυξηθεί κι άλλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.