Η άγνωστη “πατέντα” αυτοκινήτου που πωλήθηκε για 3 εκατ. ευρώ (+video)

Το εμπνεύστηκαν, το υλοποίησαν, το παρουσίασαν στην εκπομπή και... "τίναξαν" την μπάνκα! Δείτε την ιδέα που τους έκανε εκατομμυριούχους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πατέντα

Τηλεοπτικά προγράμματα σαν το “ελληνικό” Dragons’ Den υπάρχουν στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια. Ένα εξ’ αυτών ονομάζεται “Shark Tank” και αξίζει να δώσουμε προσοχή σε ένα ζευγάρι που παρουσίασε μία πανέξυπνη πατέντα η οποία σχετίζεται με τα αυτοκίνητα. Ονομάζεται “Moki Step” και πωλείται μέχρι σήμερα στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Η “βασίλισσα” της πατέντας! Ποια εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή;

Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μία μεταλλική υποδοχή στο “άνοιγμα” της πόρτας; Οι εμπνευστές σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα αξεσουάρ που θα συγκρατείται σε αυτή την υποδοχή και θα έχει τον ρόλο του σκαλοπατιού. Έτσι, ο οδηγός θα μπορεί να πατάει και να έχει πρόσβαση στην οροφή του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πολύ πιο εύκολα για παράδειγμα η φόρτωση της μπαγκαζιέρας οροφής ή το πλύσιμο σε ογκώδη αυτοκίνητα.


Οι δημιουργοί πήγαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Shark Tank” προτείνοντας στους επιχειρηματίες την εξαγορά του 5% της εταιρείας για 150.000 δολάρια. Τελικά, τους έγινε αντιπρόταση πώλησης τους συνόλου της εταιρείας για 3 εκατ. ευρώ, την οποία και δέχτηκαν.

Κάπως έτσι, μία έξυπνη και απλή στην υλοποίηση ιδέα τους έκανε εκατομμυριούχους. Πριν δείτε το σχετικό video, να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου αξεσουάρ είναι ενεργή και μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ. Το “Moki Step” κοστίζει 49,99 δολάρια και σύμφωνα με τις πληροφορίες αντέχει έως 180 κιλά (400 lb). Μπορείτε να δείτε την επίδειξη πηγαίνοντας στο στιγμιότυπο 1.00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.