Η Alfa Romeo γίνεται 112 ετών

Ως ημερομηνία «γέννησης», η 24η Ιουνίου είναι μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την Alfa Romeo, η οποία και θα το γιορτάσει δεόντως μαζί με τους Alfisti όλου του κόσμου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo 112α γενέθλια 2022

Στις 24 Ιουνίου του 1910 ιδρύθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας η Anonima Lombarda Fabbrica Automobili, η οποία έπειτα πήρε το όνομα με το οποίο έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, για τις αγωνιστικές της επιτυχίες και όχι μόνο: Alfa Romeo.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo 156: Η ιταλική “συνταγή” στα καλύτερα της

Η Alfa Romeo θα γιορτάσει δεόντως τα 112α γενέθλια της αυτό το Σαββατοκύριακο με το μουσείο της ιταλικής εταιρείας να φιλοξενεί μια σειρά από events που δημιουργήθηκαν γι’ αυτόν το σκοπό, για τους φίλους της που θα φτάσουν εκεί από όλο τον κόσμο.


Για τα 112 χρόνια ζωής η Alfa Romeo θα δημιουργήσει στο μουσείο της και μια ενότητα η οποία θα είναι αποκλειστικά στις λέσχες της εταιρείες. Δύο τοίχοι θα φέρουν μόνιτορ τα οποία θα προβάλλουν video από τις ζωές των Alfisti σε όλο τον κόσμο επί μονίμου βάσεως.

Μπροστά από την είσοδο του μουσείου θα εγκαινιαστεί μια περιοχή πρασίνου που θα ονομάζεται “Trees4Clubs”. Εκεί κάθε δέντρο θα φέρει και μια αναμνηστική πλάκα από κάθε club, μια κίνηση που έχει στόχο να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ της Alfa Romeo και των λεσχών της. Οι πλάκες θα αποκαλυφθούν στις 25 Ιουνίου και έπειτα θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνάντηση των λεσχών στην αίθουσα “Giulia” του μουσείου.

Διαβάστε επίσης: Busso V6: Γνωρίστε τον κορυφαίο κινητήρα της Alfa Romeo (+video)

Την Κυριακή 26 Ιουνίου η γιορτή για την Alfa Romeo θα είναι διπλή καθώς εκείνη την ημέρα γενέθλια έχει η Giulia που κλείνει τα 60 χρόνια! Δεκάδες μοντέλα των 10ετιών του ’60 και του ’70 αναμένεται να παρελάσουν στην εσωτερική πίστα του μουσείου, ενώ παρελάσεις θα γίνονται στην έναρξη αλλά και το τέλος της κάθε ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Alfa Romeo μπορείτε να βρείτε εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου της ιταλικής εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.