Η αναγέννηση της Lancia γίνεται ντοκιμαντέρ (+video)

Η πορεία αναγέννησης της Lancia αποκαλύπτεται μέσα από ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, το πρώτο επεισόδιο του οποίου είναι ήδη διαθέσιμο στο κοινό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ντοκιμαντέρ Lancia 2023

Η εκδήλωση Lancia Design Day στις 28 Νοεμβρίου του 2022 σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ιστορική ιταλική εταιρεία που μετρά περισσότερα από 115 χρόνια ιστορίας.

Η παρουσίαση περιλάμβανε το πλάνο λανσαρίσματος τριών νέων μοντέλων (το νέο Yspilon το 2024, τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας το 2026 και τη νέα Delta το 2028), αλλά και την αποκάλυψη του σχεδιαστικού μανιφέστου Pu+Ra Zero, το οποίο δίνει το στιλιστικό δρόμο που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Pu+Ra Zero: Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Lancia

Στην πορεία προς τη δημιουργία της νέας εποχής της μάρκας, η Lancia δημιούργησε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, όπου φέρνει το κοινό κοντά στην πορεία αναγέννησης της μάρκας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lancia, Luca Napolitano

Έχοντας το ρόλο του αφηγητή, στο πρώτο επεισόδιο του “New Lancia Renaissance“, ο διευθύνων σύμβουλος της Lancia, Luca Napolitano προσκαλεί το κοινό στα παρασκήνια της Lancia Design Day, της πρώτης εκδήλωσης της νέας εποχής της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Η θρυλική Lancia Delta S4 συνεχίζει να κερδίζει!

“Αυτό το σύντομο ντοκιμαντέρ έχει σαν σκοπό να μεταφέρει στο κοινό αυτούς τους μήνες σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην επιτυχημένη αναβίωση της μάρκας. Για εμένα, η αναγέννηση της Lancia είναι ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά. Μέσα από ένα στρατηγικό πλάνο, στοχεύουμε να γίνουμε μια ελκυστική, αξιόπιστη και αξιοσέβαστη μάρκα της premium κατηγορίας στην Ευρώπη”, δήλωσε σχετικά ο Napolitano.

Τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ πραγματοποιήθηκαν στο Τορίνο, στα γραφεία των Luca Napolitano και Jean Pierre Ploué, στο κέντρο σχεδίασης της μάρκας, αλλά και στο Heritage Hub της Stellantis που αναδεικνύει την ιστορική κληρονομιά των ιταλικών μαρκών του ομίλου.

Σε ένα ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, o θεατής ανακαλύπτει όλες τις πτυχές μιας επίσημης εκδήλωσης που συνήθως μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστές είναι ο Επικεφαλής Σχεδίασης της Lancia, Jean Pierre Ploué και τα μέλη της ομάδας του, τα οποία συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου λογοτύπου, της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας, αλλά και του Lancia Pu+Ra Zero.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.