Η ανανεωμένη Mercedes B-Class έφτασε στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει!

Με κινητήρες βενζίνης, diesel, αλλά και Plug-In υβριδική επιλογή 218 ίππων. Η Mercedes B-Class ανανεώθηκε και έφτασε στην Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes B-Class

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από την πρεμιέρα της ανανεωμένης Mercedes B-Class και τώρα έφτασε η στιγμή της έναρξης διαθεσιμότητας και στην χώρα μας. Πάμε να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά και να δούμε πόσο κοστίζει η κάθε της έκδοση.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι έχει γίνει ένας ήπιος ανασχεδιασμός στα εμπρός φωτιστικά σώματα, αλλά και στην μάσκα. Το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος, με τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά. Επιπλέον, η Mercedes Β-Class προσφέρεται σε νέα χρώματα, αλλά και σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια ζαντών που φτάνουν σε μέγεθος έως τις 19 ίντσες. Η νέα B-Class διατίθεται σε δέκα διαφορετικά ακρυλικά/μεταλλικά και ειδικά χρώματα βαφής.

Περνάμε στο εσωτερικό, με την πρώτη εμφανή αλλαγή να είναι αυτή του flat-buttomed τιμονιού, ενώ το ψηφιακό περιβάλλον αποτελείται από δύο οθόνες. Η μία έχει ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και το μέγεθός ορίζεται στις 10,25 ίντσες, ενώ 10,25″ είναι το μέγεθος και της κεντρικής οθόνης αφής (στάνταρ εξοπλισμός). Σε αυτήν ενσωματώνεται το σύστημα MBUX, το οποίο περιλαμβάνει φωνητικές εντολές μέσω του “Hey Mercedes”, αλλά και γραφικά τριών διαφορετικών στυλ (Classic, Sport και Discreet). Στην έκδοση εξοπλισμού AMG, διατίθεται για πρώτη φορά προαιρετικά και θερμαινόμενο τιμόνι.

Στον τομέα των κινητήρων, όπως συνέβη και στην ανανεωμένη Mercedes A-Class, η B-Class είναι διαθέσιμη από την βασική της έκδοση με ήπια υβριδικό σύστημα που προσφέρει μία επιπλέον ισχύ 14 ίππων. Αλλαγές έχουμε και στην Plug-In υβριδική έκδοση, της οποίας ο ηλεκτροκινητήρας εμφανίζεται ισχυρότερος κατά 7 ίππους, φτάνοντας τους 109 (συνδυαστική ισχύς 218 ίππων).

Ακολουθούν αναλυτικά οι εκδόσεις με τις αντίστοιχες ιπποδυνάμεις τους, αλλά και τις τιμές στην ελληνική αγορά:

Εκδόσεις βενζίνης
B 200 – 163 PS: 43.500 ευρώ
B 220 4MATIC – 190 PS: 50.900 ευρώ
B 250 4MATIC – 224 PS: 55.100 ευρώ

Εκδόσεις diesel
B 200 d – 150 PS: 53.900 ευρώ
B 220 d – 190 PS: 58.200 ευρώ

Έκδοση Plug-In Hybrid
B 250 e – 218 PS: 57.100 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.