Η BMW M2 αναβαθμίστηκε και έγινε πιο ισχυρή

Με μικρό στιλιστικό φρεσκάρισμα στη σχεδίαση και στα ηλεκτρονικά της η BMW αποκάλυψε την αναβαθμισμένη M2, με περισσότερη ισχύ και βελτιωμένες επιδόσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW M2 2024

Εκτός από τις “τυπικές” αλλαγές που περιλαμβάνει το φρεσκάρισμα ενός μοντέλου της BMW h συμπαγής σε διαστάσεις BMW M2 δέχεται όλες τις αναβαθμίσεις που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στα μοντέλα των Βαυαρών με πιο χαρακτηριστική εκείνη της αναβάθμισης του iDrive με το λειτουργικό OS 8.5.

Διαβάστε επίσης: Νέο ελαστικό βελτιώνει την αυτονομία έως 50 χλμ.

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του κινητήρα είναι πλέον ισχυρότερη κατά 20 ίππους έναντι του προηγούμενου. Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη σε ένα μεγάλο εύρος στροφών, μεταξύ 2.650 και 6.130 σ.α.λ. Σε εκδόσεις της νέας BMW M2 με το προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων η μέγιστη ροπή παραμένει στα 550 Nm και με το στάνταρ 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic, η ροπή ανεβαίνει στα 600 Nm. Η ισχύς φτάνει τώρα τους 480 ίππους στις 6.250 σ.α.λ., ενώ το όριο περιστροφής του φτάνει τις 7.200 σ.α.λ.


Η BMW αναφέρει περαιτέρω αλλαγές στη χαρτογράφηση και την απόκριση του γκαζιού σε όλα τα drive modes που μπορούν να επιλεγούν μέσω του μενού M Setup. Ως αποτέλεσμα, η νέα BMW M2 ανταποκρίνεται αισθητά πιο γρήγορα στις εντολές του οδηγού για επιτάχυνση, τόσο με το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic, όσο και με το προαιρετικό 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο έξι.

Διαβάστε επίσης – BMW: Οι “καλοκαιρινές” αναβαθμίσεις στα μοντέλα των Βαυαρών

Ανεξάρτητα από το κιβώτιο η αυξημένη ισχύς του κινητήρα μειώνει κατά 0,1 δεύτερα τον χρόνο που απαιτείται για τα 0-100 χλμ./ώρα και έτσι η νέα M2 χρειάζεται τέσσερα (4) δλ. με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και 4,2 δλ. με το προαιρετικό χειροκίνητο. Πιο σημαντική είναι η βελτίωση στα 0-200 χλμ./ώρα με την αυτόματη M2 να χρειάζεται μόλις 12,9 δεύτερόλεπτα και τη χειροκίνητη 13,7 δεύτερα. Και στις δύο περιπτώσεις ο χρόνος έχει βελτιωθεί κατά 0,6 δευτερόλεπτα.

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και εντοπίζονται στο διαφορετικό στάνταρ φινίρισμα για τις απολήξεις της εξάτμισης που είναι πλέον μαύρο ματ. Μαύρο χρώμα υιοθετούν επίσης οι επιγραφές Μ2 που βρίσκονται στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών και στη μάσκα.

Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν τη νέα BMW M2 σε τρία απλά χρώματα, πέντε μεταλλικές αποχρώσεις και έξι φινιρίσματα BMW Individual. Η διευρυμένη γκάμα περιλαμβάνει τις νέες προτάσεις Sao Paulo Yellow (απλό χρώμα) και τις μεταλλικές Fire Red, Portimao Blue και Skyscraper Grey. Επιπλέον, η παλέτα φινιρισμάτων της BMW Individual για τη νέα BMW M2 περιλαμβάνει τώρα επίσης τα Java Green, Voodoo Blue, Grigio Telesto και Twilight Purple.

Νέα προσθήκη στη λίστα επιλογών είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος M, επίσης σε σχεδίαση διπλών ακτίνων και τις ίδιες διαστάσεις, αλλά με φινίρισμα Silver. Με το προαιρετικό πακέτο M Race Track, μπορούν να συνδυαστούν με ελαστικά πίστας.

Στο εσωτερικό η αναβάθμισης περιλαμβάνει νέο τιμόνι που φέρει στεφάνη με επίπεδο κάτω τμήμα και τροποποιημένες ακτίνες. Το τιμόνι M Alcantara διαθέτει την ίδια σχεδίαση και διατίθεται προαιρετικά.

Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας και εξαερισμού, η θέρμανση των καθισμάτων και – εφόσον υπάρχει – η θέρμανση του τιμονιού μπορούν τώρα να ελέγχονται στη νέα BMW M2 είτε μέσω αφής με μια ειδική επιλογή μενού στην κάτω περιοχή της οθόνης ελέγχου είτε μέσω φωνητικής εντολής με τη βοήθεια του BMW Intelligent Personal Assistant. Αυτή η ευρεία χρήση της ψηφιοποίησης έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του αριθμού των κουμπιών και των χειριστηρίων στο cockpit καθώς και μια νέα σχεδίαση για τον πίνακα οργάνων.

Τα νέα χειριστήρια ρύθμισης για τις περσίδες εξαερισμού στο κέντρο του ταμπλό και στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού επιτρέπουν τη ρύθμιση της κατεύθυνσης της ροής του αέρα με κινήσεις περιστροφής και ανάκλισης.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας BMW M2 περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό τριών ζωνών, ατμοσφαιρικό φωτισμό, σύστημα ηχείων HiFi, βάση ασύρματης φόρτισης καθώς και το σύστημα πλοήγησης BMW Live Cockpit Plus με BMW Maps. Η επίσης στάνταρ ενσωμάτωση smartphone επιτρέπει τη χρήση των Apple CarPlay και Android Auto.

Τα συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης και στάθμευσης που προσφέρονται ως βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνουν προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, Cruise Control με λειτουργία πέδησης, λειτουργία Speed Limit Info με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης, Lane Departure Warning και Park Distance Control με αισθητήρες στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.