Η BMW Motorrad Hellas σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπούδρο

Η BMW Motorrad Hellas ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον αναβάτη μοτοσικλετών Βασίλη Μπούδρο, ως επίσημο συνεργάτη και πρεσβευτή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Βασίλης Μπούδρος BMW Motorrad 2023

Ο Βασίλης Μπούδρος πλέον θα αποτελεί επίσημο συνεργάτη και πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα έχοντας περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Νέα ηλεκτρική BMW CE 02 για τους δρόμους της πόλης

Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 1984, ο Βασίλης Μπούδρος είναι ένας αυθεντικός λάτρης της μοτοσικλέτας και του enduro και από νεαρή ηλικία έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και το Μαρόκο.


Η ενασχόληση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συμμετοχή του σε χωμάτινους αγώνες ξεκίνησε το 2006 με εγχώριες συμμετοχές σε αγώνες κλασικού και extreme enduro. Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του σηματοδοτεί ο τερματισμός του στο Rally Dakar του 2022.

Διαβάστε επίσης – Μικρά αυτοκίνητα με μεγάλη ιστορία: Isetta και Microlino 

Με τη παραπάνω διάκριση αυτή, έγινε ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει σε έναν τέτοιου είδους αγώνα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Ως πρεσβευτής της BMW Motorrad, ο Βασίλης Μπούδρος θα συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις της μάρκας εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.