Αυτό είναι το πρώτο πολυτελές PHEV που θα κατασκευάζεται στη Βραζιλία

Το BMW Group ενισχύει την παρουσία του στη Βραζιλία με τον εξηλεκτρισμό του εργοστασίου του στην τοποθεσία Araquari όπου θα παράγεται και η PHEV X5.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η BMW Χ5 θα παράγεται και στη Βραζιλίο

Μετά από ένα ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων όσον αφορά τα ηλεκτροκίνητα οχήματα στη Βραζιλία πέρυσι, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την τοπική παραγωγή της BMW X5, του πρώτου πολυτελούς plug-in υβριδικού μοντέλου που θα κατασκευάζεται στη Ν. Αμερική.

Διαβάστε επίσης: Νέα τιμή για το γερμανικό best seller στα μικρά οικογενειακά

Η plug-in υβριδική X5 θα παράγεται για την τοπική αγορά στο εργοστάσιο του BMW Group στην Araquari, εκεί όπου κατασκευάζονται ήδη οι X1, X3 και X4 καθώς και η Σειρά 3.


“Στο BMW Group, η παραγωγή ακολουθεί τη ζήτηση της αγοράς. Πέρυσι, το BMW Group Βραζιλίας κατέγραψε ρεκόρ ως προς το ποσοστό ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το οποίο ανήλθε σε 25% στο συνολικό μείγμα των πωλήσεών του. Επιπλέον, η BMW X5 ήταν το τρίτο σε πωλήσεις μοντέλο της γκάμας BMW στη Βραζιλία. Επομένως, είναι εύλογη η απόφασή μας να κατασκευάζουμε την BMW X5 plug-in hybrid στη Βραζιλία”, σχολίασε σχετικά ο Michael Nikolaides, Επικεφαλής Δικτύου Παραγωγής και Logistics στο BMW Group.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία πίσω από την τριχρωμία του BMW M-Division

Από το 2014, το BMW Group κατασκευάζει οχήματα τοπικά για την αγορά της Βραζιλίας στην Araquari, στην πολιτεία Santa Catarina. Το εργοστάσιο διαθέτει δικό του τμήμα αμαξωμάτων, βαφείο, τμήμα συναρμολόγησης και διαδικασίες ελέγχου ποιότητας και logistics, μαζί με το Κέντρο Μηχανολογίας του BMW Group, το οποίο αποτελεί μέρος των εγκαταστάσεων του εργοστασίου.

Τον Δεκέμβριο του 2023, το BMW Group ανακοίνωσε ότι από το 2024 θα αυξήσει την παραγωγή στο εργοστάσιό του στην Araquari κατά 10%, ώστε η ετήσια παραγωγή να ανέλθει σε 11.000 μονάδες. Επιπλέον, το εργατικό δυναμικό αυξάνεται σταθερά και εκπαιδεύεται για την παραγωγή ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.