Η ιστορία πίσω από την τριχρωμία του BMW M-Division

Όλοι γνωρίζουμε την κλασσική τριχρωμία του αγωνιστικού τμήματος BMW M-Division, όμως η επιλογή του κάθε χρώματος δεν έγινε τυχαία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το M-Division είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της BMW και σίγουρα ένα από τα δημοφιλέστερα αγωνιστικά τμήματα της αυτοκίνησης. Σήμα κατατεθέν του είναι η χαρακτηριστική τριχρωμία που στολίζει μέχρι σήμερα τα αυτοκίνητα της γκάμας. Γνωρίζετε, όμως, πως προέκυψε ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός;

BMW M1: Ο ρόλος των Ιταλών στην εξέλιξή της

Η ιστορία του M-Division ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70 και υπό τον Jochan Neerpasch, ο οποίος μέχρι πρότινος διέπρεπε στο αγωνιστικό τμήμα της Ford. Στην προσπάθεια εύρεσης των πρώτων χορηγών, η γερμανική φίρμα ήρθε κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία Texaco, πρωταγωνίστρια στον χώρο των λιπαντικών.


Το λογότυπο της συγκεκριμένης εταιρείας είχε κόκκινο χρώμα. Έτσι, προκειμένου να ταιριάζει με το λογότυπο του αγωνιστικού τμήματος της BMW, αποφασίστηκε το ένα χρώμα να είναι το κόκκινο. Το δεύτερο ήταν το χαρακτηριστικό ανοιχτό μπλε του σήματος της βαυαρικής φίρμας. Έμενε άλλο ένα για να δημιουργηθεί η τριχρωμία και επιλέχθηκε αρχικά το μοβ, με το σκεπτικό ότι είναι ο συνδυασμός των μπλε και κόκκινο.

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη BMW χωρίς… τη μάσκα BMW

Με το πέρασμα του χρόνου, η τριχρωμία άλλαξε ελαφρώς. Πλέον, περιγράφονται ως ανοιχτό μπλε, σκούρο μπλε και κόκκινο. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αμερικανική φίρμα λιπαντικών έφυγε από την BMW, το χρώμα της όμως έμεινε για πάντα εκεί. Λέγεται μάλιστα πως, όταν τελείωσε η συνεργασία των δύο εταιρειών, η γερμανική φίρμα πλήρωσε ώστε να αγοράσει το χαρακτηριστικό κόκκινο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.