Η Bugatti των οικιακών συστημάτων ήχου είναι γεγονός

Μια νέα σειρά hi-fi οικιακών συστημάτων ήχου έρχεται να θέσει νέα στάνταρ στην αναπαραγωγή μουσικής, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Bugatti με την Tidal.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti and Tidal Audio

Η νέα σειρά των εντυπωσιακών συστημάτων ήχου ονομάζεται “Tidal for Bugatti” και έρχεται να μας “δείξει” πώς θα ήταν μια Bugatti που έχει σχεδιαστεί κυριολεκτικά για το σαλόνι μας.

Σύμφωνα με την γερμανική Tidal Audio, αυτή η νέα συνεργασία με την Bugatti ώθησε τους τεχνικούς της στο να δημιουργήσουν ένα νέο σύστημα ήχου με ενσωματωμένο πολυκάναλο ενισχυτή στο οποίο εφαρμόστηκε όλο το know how της εταιρίας στην παραγωγή κορυφαίων συστημάτων υψηλής πιστότητας.

Διαβάστε επίσης: Μια Bugatti Chiron Sport “για τους Θρύλους των Ουρανών”

Χαρακτηριστική είναι και η ενσωμάτωση τεχνολογιών για ενεργό και παθητικό έλεγχο στην αναπαραγωγή του ήχου, με στόχο την υψηλότερη δυνατή πιστότητα χωρίς να θυσιάζεται η ισχύς.

Ο πρώτος καρπός από αυτή τη συνεργασία μεταξύ Bugatti και Tidal είναι η σειρά ηχείων Royale που είναι διαθέσιμη και στα χρώματα που χρησιμοποιεί η γαλλική εταιρία στα υπεραυτοκίνητα της. Διαφορετικά φινιρίσματα είναι διαθέσιμα και για τα ορατά μεταλλικά μέρη των hi-fi ηχείων των τεσσάρων δρόμων.

Καθένα από τα δύο ηχεία ζυγίζει 160 κιλά, έχει ύψος 1.440 χλστ. και είναι απόλυτα συμβατό στη συνδεσιμότητα του με όλες τις σύγχρονες “έξυπνες” συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Νέα Bugatti Bolide και 0-500 χλμ./ώρα σε πόσο!: (+video)

Highlight αποτελεί σίγουρα η χρήση εξωτικών υλικών για τις χοάνες και τις μεμβράνες των ηχείων όπως είναι το βιομηχανικό διαμάντι αλλά και τα κεραμικά υλικά. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση για την τιμή του νέου συστήματος ήχου η οποία λογικά θα γίνει γνωστή στο άμεσο μέλλον, μαζί με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο hi-fi σύστημα των Bugatti και Tidal.

Η αρχή πάντως θα γίνει με την παραγωγή των εκδόσεων Noir και Blanc με την κάθεμια να διατίθεται σε 15 ζευγάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr