Η BYD ενεργός υποστηρικτής του fair play

Σε συμφωνία με την Διεθνή Επιτροπή Fair Play έφτασε η BYD που θέλει να προωθήσει τη βιωσιμότητα και την ηθική του fair play στον αθλητισμό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BYD Fair Play 2024

Η BYD εμπλέκεται όλο και περισσότερο με τον αθλητισμό διεθνώς. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της IHF το 2023 και ο Επίσημος Συνεργάτης του φετινού Euro.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό SUV της BYD με τους 204 ίππους

Μέσω αυτών των σημαντικών συνεργασιών, η BYD θέλει να ενισχύσει το πνεύμα αθλητισμού, το οποίο δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη, την ηθική, τον σεβασμό και την αίσθηση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ανταγωνιστών.


Επόμενο σχετικό βήμα της κινέζικης εταιρείας είναι η υποστήριξή της στην ίδια την Διεθνή Επιτροπή Fair Play με τη συνεργασία να επισημοποιείται με τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι νέες τιμές των BYD. Atto 3 από 26.525 ευρώ

Στη Βουδαπέστη οι εκπρόσωποι της BYD Ουγγαρίας παρέδωσαν τα κλειδιά δύο οχημάτων ATTO 3 στον Δρ. Jenő Kamuti, Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Fair Play, και στον Gábor Deregán, Εκτελεστικό Διευθυντή της Επιτροπής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα δύο μοντέλα θα έχουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων της Επιτροπής κατά την πολυάσχολη περίοδο που προηγείται των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο του 2024. Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν επίσης σε διάφορες αθλητικές και κοσμικές εκδηλώσεις, προωθώντας περαιτέρω το όραμα του fair play.

“Το fair play είναι μια θεμελιώδης αρχή για όλους τους αθλητές και είμαστε περήφανοι που το πρεσβεύουμε” δήλωσε ο Michael Shu, διευθύνων σύμβουλος της BYD Ευρώπης και πρόσθεσε: “Πιστεύουμε ότι οι αξίες της δικαιοσύνης και του σεβασμού στον αθλητισμό είναι παγκόσμιες, και η συνεργασία μας με τη CIFP υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας σε αυτές τις αρχές.”

Η CIFP, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1963, έχει την έδρα της στο “Maison du Sport Français”, στη Γαλλία. Είναι αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και σε συνεργασία με την UNESCO, η CIFP έχει μακροχρόνια δέσμευση στην προώθηση του fair play και του αθλητικού πνεύματος σε παγκόσμια κλίμακα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.