Η BYD συστήνεται στο ελληνικό κοινό με νέο σποτ (Video)

Η BYD (Build Your Dreams) συστήνεται τηλεοπτικά στο ελληνικό κοινό μέσα από μία καμπάνια που αναδεικνύει τις τεχνολογίες και την γκάμα των μοντέλων της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με τη συγκεκριμένη καμπάνια η BYD θέλει να συστηθεί στο κοινό της ελληνικής επικράτειας και να δείξει την ηγετική θέση που κατέχει στα αυτοκίνητα μηδενικών εκπεμπόμενων ρύπων.

Διαβάστε επίσης: Νέο ορόσημο παραγωγής για τα μοντέλα της BYD

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τον Όμιλο Σφακιανάκη, καθώς “υπογραμμίζει τη δέσμευση στην παροχή κορυφαίων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας στους Έλληνες καταναλωτές”.


Το σύντομο και περιεκτικό τηλεοπτικό σποτ αξιοποιεί δυναμικά πλάνα για να αναδείξει τα αυτοκίνητα της κινέζικης εταιρείας αλλά και τις τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει σε αυτά η BYD και το κάνει αυτό χρησιμοποιώντας συναισθηματική αφήγηση και καθηλωτική μουσική, με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θεατή.

Διαβάστε επίσης: Το sedan των Κινέζων με 6ετή εγγύηση και ισχύ ως 530 ίππους – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Το video κλείνει με την προβολή του brand claim της μάρκας “Build Your Dreams”. Η προβολή της τηλεοπτικής καμπάνιας ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Μαΐου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Brands & Brains. Δείτε το νέο video της BYD ακολούθως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.