Νέο ορόσημο παραγωγής για τα μοντέλα της BYD

Η BYD πέτυχε νέο ορόσημο παραγωγής για τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 7.000.000 μονάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BYD νέο ορόσημο παραγωγή 2024

Ειδικότερα, το παραγωγικό ορόσημο της BYD έγινε πραγματικότητα στις 25 Μαρτίου με την κινέζικη εταιρεία να κατασκευάζει το 7.000.000ο αμιγώς ηλεκτρικό ή PHEV μοντέλο της, συγκεκριμένα ένα Denza N7, το οποίο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της πόλης Τσινάν στην Κίνα.

Διαβάστε επίσης: Η BYD κάνει το ντεμπούτο της επίσημα στην ελληνική αγορά

Η BYD κατηγοριοποιεί τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα που κατασκευάζει ως Οχήματα Νέας Ενέργειας (ΟΝΕ) και το πρώτο σημαντικό ορόσημο στην παραγωγής του επετεύχθη τον Μάιο του 2021 όταν κατασκευάστηκε το εκατομμυριοστό μοντέλο της.


Έπειτα η κινέζικη εταιρεία επιτάχυνε αυτόν τον αριθμό τριπλασιάζοντάς τον μέσα σε 18 μήνες και στη συνέχεια ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια μονάδες στους μόλις εννέα επόμενους μήνες. Κατόπιν, σε επτά μήνες από αυτό το σημείο, η BYD εκτόξευσε την παραγωγή προς το ορόσημο των 7 εκατ. μονάδων, επιδεικνύοντας μια δυναμική αλυσίδα εφοδιασμού από την αρχή έως το τέλος της παραγωγής και τα οφέλη των συνεργειών και κλίμακας.

Διαβάστε επίσης: Ο δήμος της Αττικής που απέκτησε πέντε ηλεκτρικά λεωφορεία

Το 2023, οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις «ΟΝΕ» της BYD αυξήθηκαν στις 3,02 εκατ. μονάδες, εδραιώνοντας τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών στις πωλήσεις οχημάτων που φέρουν αυτές τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες.

Με έντονη δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, η BYD επέκτεινε γρήγορα την παγκόσμια παρουσία της το 2023, με εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων νέας ενέργειας που υπερέβησαν τις 240.000 μονάδες σε εξαγωγές και σημείωσαν αύξηση 337% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μέχρι σήμερα, τα επιβατικά Οχήματα Νέας Ενέργειας της BYD διατίθενται σε 64 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, με επενδύσεις σε εγκαταστάσεις κατασκευής στην Ταϊλάνδη, τη Βραζιλία, το Ουζμπεκιστάν και την Ουγγαρία. Φέτος, η BYD γίνεται επίσημος συνεργάτης του Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου UEFA 2024, συστήνοντας τα Οχήματα Νέας Ενέργειας στην παγκόσμια σκηνή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.