Η Dacia στο Dakar – Συνεχίζονται οι προετοιμασίες των Ρουμάνων

Η Dacia έχει δώσει ραντεβού με την ιστορία με την πρώτη της συμμετοχή στο θρυλικό Dakar το 2025 και συνεχίζει να εξελίσσει το αγωνιστικό Sandrider.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η Dacia στο Rally Dakar

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η ομάδα των Dacia Sandriders ολοκλήρωσε το αρχικό στάδιο των δοκιμών για το αγωνιστικό των Ρουμάνων με στόχο να συμμετέχουν στην επόμενη έκδοση του Dakar Rally.

Διαβάστε επίσης: Το νέο C-SUV με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος – Ξεκινά κάτω από 20.000 ευρώ

Μετά από τον έλεγχο των συστημάτων στην πίστα δοκιμών του Millbrook στην Αγγλία, η αγωνιστική ομάδα της Dacia πέρασε τέσσερις ημέρες στο πεδίο δοκιμών Sweet Lamb στην Ουαλία. Στη συνέχεια, η ομάδα κατευθύνθηκε στο Chateau de Lastours της Γαλλίας για ένα ακόμη τετραήμερο δοκιμών, όπου τα τρία πληρώματα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Sandrider, εξοπλισμένο με ελαστικά BF Goodrich, σε ένα βραχώδες και απαιτητικό έδαφος.


Στα πηδάλια του Sandrider βρέθηκε για δύο μέρες στην Ουαλία, η Cristina Gutiérrez, πριν αναλάβει το ρόλο του δοκιμαστή και εξελιγκτή ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC Sebastien Loeb. Στην dream team της Dacia ανήκει και ο πέντε φορές νικητής του Dakar, Nasser Al-Attiyah, ο οποίος οδήγησε για πρώτη φορά το Sandrider πήρε στο Château de Lastours για δύο ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το πρώτο ηλεκτρικό Dacia – Ξεκινά κάτω από τα 19.000 ευρώ

Από την άλλη ο Loeb επέστρεψε στη θέση του οδηγού για μιάμιση μέρα, με την Gutiérrez να αναλαμβάνει το τελευταίο απόγευμα των δοκιμών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ομάδας των Ρουμάνων, Tiphanie Isnard, η αρχική φάση δοκιμών έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες, με τα τρία πληρώματα να αντιμετωπίζουν πολύ λίγα και εύκολα στην αντιμετώπισή τους προβλήματα.

Τώρα η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς ενόψει της πρώτης ολοκληρωμένης δοκιμής στο Μαρόκο από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Τότε είναι που το Sandrider θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έδαφος παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια του Dakar, του εναρκτήριου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA για το 2025, που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από 3-17 Ιανουαρίου του 2025.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.