Η ειδοποίηση που σώζει ζωές – Πρέπει να μπει σε όλα τα αυτοκίνητα! (+video)

Την συναντήσαμε σε μοντέλο της Ford και αποδεικνύεται ότι πρέπει να ενσωματωθεί σε όλα τα αυτοκίνητα. Δείτε την ειδοποίηση που σώζει ζωές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ειδοποίηση

Μερικές φορές, μία υπενθύμιση προς τον οδηγό μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Πάμε να δούμε την ειδοποίηση που συναντήσαμε σε μοντέλο της Ford και σίγουρα επιβάλλεται να υιοθετηθεί από όλους τους κατασκευαστές!

nike air jordan 11 cool grey

the wig shop
mens nike air max
adidas yeezy boost 350 v2
cheap nfl jerseys
best sex toys for couples
team jerseys
cheap adidas shoes
adidas yeezy slides onyx
sex toy stores
nike air max 270
team uniforms
custom basketball uniforms
NFL shop
adam and eve sex toys
adidas outlet online

adult sex toys
lovense sex toy
air jordan balck
nfl tshirt
nfl san francisco 49ers


Φτάνοντας στον προορισμό μας, λοιπόν, διαπιστώσαμε ότι εμφανίστηκε μία ειδοποίηση στην κεντρική οθόνη και αναγραφόταν το εξής μήνυμα: “Ελέγξτε τις πίσω θέσεις για επιβάτες”. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί, υπάρχει και γραφική απεικόνιση με ένα παιδικό καθισματάκι.

Στα μοντέλα της Ford, η εν λόγω ένδειξη εμφανίζεται αν ο ανοίξει κάποια από τις πίσω πόρτες του αυτοκινήτου πριν ξεκινήσει ο οδηγός την διαδρομή του ή κατά την διάρκεια αυτής. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι άνοιξε η πόρτα, το αυτοκίνητο “θεωρεί” ότι πιθανόν να μπήκε κάποιο παιδί στο πίσω κάθισμα, οπότε εμφανίζεται η σχετική ένδειξη προκειμένου να προστατέψει τον οδηγό από κάποια μοιραία εξέλιξη.

SOS – Πρέπει να ενσωματωθεί από όλους τους κατασκευαστές
Σύμφωνα με έρευνα που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα, κάθε 10 ημέρες ένα παιδί χάνει την ζωή του λόγω θερμοπληξίας σε καμπίνα αυτοκινήτου. Στην περισσότερες περιπτώσεις, κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί ο γονέας ξέχασε το παιδί στο πίσω κάθισμα. Τα νούμερα είναι τραγικά και σίγουρα μία ειδοποίηση σαν αυτή που έχει ενσωματώσει στα μοντέλα της η Ford (και δεν είναι η μόνη) θα μπορούσε να σώσει κάποιο παιδί. Ακολουθεί το σχετικό video, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε μερικές σχετικές συμβουλές που σώζουν ζωές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.