Η Elastrak ανέλαβε τη διάθεση των ελαστικών Infinity στην Ελλάδα

Η Elastrak ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Al Dobowi για τη διάθεση των ελαστικών Infinity για επιβατικά, SUV, 4x4 & επαγγελματικά οχήματα στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Elastrack ελαστικά Infinity

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση η συμφωνία εστιάζει στα ελαστικά της Infinity της κατηγορίας επιβατικών, SUV, 4×4 & επαγγελματικών οχημάτων και αποτελεί μία εναλλακτική εμπορική πρόταση από την Elastrak έχοντας στο επίκεντρο την σχέση ποιότητας και τιμής.

Διαβάστε επίσης – Yokohama: Ολοκλήρωση εξαγοράς της Trelleborg Wheel Systems

Τα ελαστικά της infinity έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες που προκύπτουν από τις τρέχουσες εξελίξεις, προσφέροντας ευελιξία, ποιότητα και ασφάλεια, με την εγγύηση της Elastrak. Η αγορά της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις γενικότερες τάσεις, παρουσιάζει ιδιομορφίες τόσο ως προς τη διαθεσιμότητα των οχημάτων όσο και ως προς τις δημοφιλείς επιλογές κατηγορίας οχημάτων.


Οι παραπάνω κινούνται μεταξύ των μεγάλων SUV και των μικρών αυτοκινήτων πόλης και τον μεταχειρισμένο στόλο σε συνδυασμό με τις λύσεις χρονομίσθωσης να ξεχωρίζουν, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης – Ελαστικά: Η εταιρεία που ξεκίνησε δοκιμές σε ταχύτητες έως και 500 χλμ./ώρα

Με αφορμή την υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ των Riccardo Costa (γενικού διευθυντή), Al Dobowi και Παναγιώτη Διαμαντόπουλου (διευθυντή-Elastrak), ο δεύτερος αναφέρει: “Καλωσορίζουμε τη σειρά ελαστικών Infinity στην οικογένεια της Elastrak. Οι ολοκληρωμένες λύσεις σε συνδυασμό με την ευρεία διαθέσιμη γκάμα προϊόντων είναι για εμάς πάντα ζητούμενο, στην προσπάθειά μας να διατηρούμε το δυναμικό μας παρόν, εξυπηρετώντας τον πελάτη και συνεργάτη μας, βάσει των εξειδικευμένων αναγκών του. Ο παραπάνω συνδυασμός, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο γνώρισμα του DNA του Ομίλου Eltrak, στον οποίο ανήκουμε, και δεν θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.