Η Ελλάδα στην τελευταία θέση της Ε.Ε. – Η έρευνα που προβληματίζει

Πρώτη... από το τέλος είναι η Ελλάδα συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δείτε τα στοιχεία της έρευνας του ACEA!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα

Για ακόμα μία φορά, τα στοιχεία που δημοσίευσε ο οργανισμός ACEA για το 2022 προκαλούν ιδιαίτερο προβληματισμό. Η χώρα μας έχει πετύχει μία αρνητική πρωτιά, μιας και έχει τον γηραιότερο στόλο συγκριτικά με κάθε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάμε να δούμε τον μέσο όρο της, αλλά τι συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Ταξινομήσεις: Το Νο1 ηλεκτρικό στο πρώτο τετράμηνο του 2022

Ξεκινώντας από την πατρίδα μας, η έρευνα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Η μέση ηλικία των επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα αγγίζει τα 17,3 χρόνια, κατατάσσοντας την Ελλάδα στην χειρότερη θέση. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα κινούνται αυτή την στιγμή 5.495.927 αυτοκίνητα.


Ακολουθεί η Εσθονία, η οποία έχει μέση ηλικία 16,6 έτη, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται με την Τσεχία των 15,9 ετών. Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται το Λουξεμβούργο με μόλις 7,9 έτη, ακολουθεί η Δανία με 8,9 έτη και η καλύτερη τριάδα συμπληρώνεται με την Αυστρία των 8,9 ετών.

Η θλιβερή κατάσταση συνεχίζεται και στα επαγγελματικά οχήματα, όπου και πάλι η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, στα ελαφριά επαγγελματικά έχουμε την μεγαλύτερη μέση ηλικία στόλου (21,4 έτη), το ίδιο ισχύει και στα μεγάλα επαγγελματικά με μέση ηλικία στόλου τα 23 χρόνια.

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.