Ταξινομήσεις: Το Νο1 ηλεκτρικό στο πρώτο τετράμηνο του 2022

Στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2022 πέτυχε ίσες ταξινομήσεις με την Skoda Octavia. Δείτε το No1 ηλεκτρικό της ελληνικής αγοράς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model 3

Στη δημοσίευση των επίσημων στοιχείων σχετικά με τις ταξινομήσεις στην ελληνική αγορά εντός του πρώτου τετραμήνου προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. Πάμε να δούμε ποιο ήταν το No1 ηλεκτρικό σε αυτό το διάστημα!

Ταξινομήσεις: Σημαντική πτώση στο πρώτο τετράμηνο του έτους

Στην κορυφή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων βρίσκεται το Tesla Model 3, το οποίο από το Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο πέτυχε 110 ταξινομήσεις. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ακριβώς τον ίδιο αριθμό πέτυχε και η Skoda Octavia. Η δεύτερη θέση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανήκει σε μοντέλο της ίδιας εταιρείας, πρόκειται για το Model Y με 81 ταξινομήσεις.


H πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Volkswagen ID.4 των 55 ταξινομήσεων. Ακολουθεί η Mercedes EQA με 46 ταξινομήσεις και η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με ακόμα ένα Volkswagen, είναι το μικρότερο ID.3 που ταξινομήθηκε 38 φορές μέσα στο πρώτο τετράμηνο του έτους. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο τετράμηνο του 2022, τα μπαταριοκίνητα (ηλεκτρικά και Plug-In υβρυδικά) κέρδισαν έδαφος καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 8%, έναντι του 5,4% της περασμένης χρονιάς (+2,6%).

Σημ. Μέσα στην πρώτη πεντάδα ενδεχομένως να βρίσκεται και το ηλεκτρικό Fiat 500e, δυστυχώς όμως ο ΣΕΑΑ δεν το καταμετρά ως ένα ξεχωριστό μοντέλο, αλλά ως μία έκδοση του Fiat 500 των 434 ταξινομήσεων στο πρώτο τετράμηνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.