Η εταιρεία που εκπαιδεύει τους οδηγούς των θωρακισμένων της

Σε ένα έκτακτο περιστατικό η ικανότητα ενός οδηγού θωρακισμένου οχήματος έχει τεράστια σημασία και η BMW προσφέρει ειδική εκπαίδευση ακριβώς γι' αυτόν τον ρόλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η BMW εκπαιδεύει τους οδηγούς των θωρακισμένων της 2024

Η BMW εξελίσσει και παράγει οχήματα ειδικής προστασίας σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και οι Βαυαροί δεν μένουν μόνο στο… hardware αλλά προχωρούν ένα βήμα παραπέρα.

Διαβάστε επίσης: Τα BMW θα αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και για το σπίτι

Οι επαγγελματίες οδηγοί των θωρακισμένων οχημάτων της BMW χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους αλλά και τα ειδικά συστήματα που φέρουν τα οποία είναι σχετικά με την ασφάλεια, στην καθημερινή χρήση.


Αυτές οι γνώσεις και δεξιότητες διδάσκονται στα μαθήματα Εκπαίδευσης Οδήγησης Οχημάτων Προστασίας της των Βαυαρών. Με το τρέχον χαρτοφυλάκιο οχημάτων ειδικής προστασίας και τα εντατικά μαθήματα οδήγησης υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, η BMW έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα εξατομικευμένων προϊόντων ασφαλείας από μία μόνο πηγή.

Διαβάστε επίσης: Νέος γύρος προσλήψεων από BMW Group στη Γερμανία

Τα προγράμματα εκπαίδευσης έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες οδηγούς που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στον χειρισμό οχημάτων ειδικής προστασίας, ώστε να είναι βέλτιστα προετοιμασμένοι για ακραίες καταστάσεις.

Ένα από τα πιο φημισμένα κέντρα δοκιμών και ελέγχου για την ασφάλεια των οχημάτων στην Ευρώπη είναι το κέντρο εκπαίδευσης στο Gross Dolln κοντά στο Βερολίνο, το οποίο παρέχει το ιδανικό περιβάλλον. Το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο, στο οποίο οι αρχές εκπαιδεύουν επίσης το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, μετατράπηκε σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο οδήγησης το 2002 και είναι ο ιδανικός χώρος για θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές ασκήσεις οδήγησης.

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Οδήγησης Οχημάτων Προστασίας της BMW ολοκληρώνεται σε δύο στάδια και απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των επιβατών τους.

Οι εκπαιδευτές της BMW διδάσκουν τις βασικές αρχές των νόμων της φυσικής κατά την οδήγηση και τις κύριες τεχνικές οδήγησης, καθώς και γνώσεις που σχετίζονται με την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν που θα βοηθήσουν τους οδηγούς να πράξουν τα δέοντα με ασφάλεια ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις.

Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της BMW μαθαίνουν να δοκιμάζουν και να βελτιώνουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε ρεαλιστικά σενάρια εξάσκησης, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες – όπως σε καταστάσεις διαφυγής. Με μέγιστο αριθμό οκτώ συμμετεχόντων ανά ομάδα και δύο επιβάτες ανά όχημα, εξασφαλίζεται μια εντατική και εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης.

Η διήμερη βασική εκπαίδευση εστιάζει στις βασικές τεχνικές οδήγησης με οχήματα ειδικής προστασίας. Λόγω της θωράκισής τους και του σχετικού πρόσθετου βάρους, τα οχήματα αυτά έχουν μια συγκεκριμένη οδηγική συμπεριφορά που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τον χειρισμό τους.

Η εκπαίδευση της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει διάφορες οδηγικές καταστάσεις, όπως πέδηση έκτακτης ανάγκης, ελιγμούς αποφυγής, καθώς και ασκήσεις στο σκοτάδι. Το πρόγραμμα νυχτερινής εκπαίδευσης περιλαμβάνει ελιγμούς πέδησης και αποφυγής σε μια πίστα σλάλομ, με εναλλαγή μεταξύ φώτων μεγάλης σκάλας, μεσαίας σκάλας και φώτων στάθμευσης.

Για να βελτιωθεί η ικανότητα προσανατολισμού και αντίδρασης σε σενάρια απειλής σε μια άγνωστη διαδρομή, οι συμμετέχοντες έρχονται επίσης αντιμέτωποι με εκρήξεις σε έναν δασικό δρόμο που προκαλεί σύγχυση στον οδηγό.

Τη δεύτερη ημέρα, εκτός από τον χειρισμό με υψηλές ταχύτητες και τους ελιγμούς αποφυγής σε στροφές, το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιέχει ένα σενάριο πραγματικής απειλής με προσομοίωση επίθεσης στο όχημα.

Ο γνωστός και αποτελεσματικός ελιγμός διαφυγής σχήματος J, o οποίος περιλαμβάνει κίνηση του οχήματος με όπισθεν και εν συνεχεία στροφή του οχήματος με ευθεία κίνηση προς τα εμπρός χωρίς απώλεια ταχύτητας, επιτρέπει τη διαφυγή από μια επικίνδυνη κατάσταση προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Άλλα σημαντικά στοιχεία της βασικής εκπαίδευσης περιλαμβάνουν αυτό που αποκαλείται προληπτική οδήγηση και την ικανότητα διατήρησης της τέλειας αντίληψης ακόμη και υπό πίεση.

Στη συνέχεια, το 2ο Επίπεδο της Εκπαίδευσης Οδήγησης Οχημάτων Προστασίας της BMW ολοκληρώνει και εμβαθύνει στις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στη βασική εκπαίδευση. Το τριήμερο σεμινάριο για προχωρημένους συμμετέχοντες καλύπτει επίσης ακραίες καταστάσεις, όπως ελιγμούς διαφυγής εν μέσω πυρών και ασκήσεις οδήγησης με επαφή οχημάτων.

Τα εφέ εκρήξεων, οι νυχτερινές ενέδρες και τα σενάρια σύγκρουσης με σημαντικές ζημιές στο αμάξωμα δοκιμάζουν επίσης την ψυχική δύναμη των συμμετεχόντων στην εκπαίδευση. Εκπαιδεύονται πώς να ελέγχουν ένα θωρακισμένο όχημα υπό ακραίες συνθήκες κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης γύρων με υψηλές ταχύτητες στην πίστα υπό την καθοδήγηση ενός αυτοκινήτου ασφάλειας.

Σύμφωνα με τους Βαυαρούς με την εκπαίδευση που προσφέρει είναι σε θέση να παρέχει στους επαγγελματίες οδηγούς όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας και να προσφέρουν στους επιβάτες τους τη βέλτιστη δυνατή προστασία.

Επίσης παρέχεται εκπαίδευση εκτός δρόμου με την BMW X5 Protection VR6. Οι συμμετέχοντες πρέπει να οδηγήσουν σε επιφάνειες με διάφορες κλίσεις με το θωρακισμένο όχημα, το οποίο είναι περίπου έναν τόνο βαρύτερο από το βασικό μοντέλο λόγω της ειδικής προστασίας, και να το φέρουν πολύ κοντά στο όριο ανατροπής. Επιπλέον, εξασκούνται σε αμμώδη περάσματα και σε ελιγμούς όπου μόνο δύο τροχοί αγγίζουν το έδαφος σε κακοτράχαλες διαδρομές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.