Η εταιρεία που… πέταξε το αυτοκίνητό της από ύψος 30 μέτρων (+video)

H Volvo έκανε μερικά από τα πιο σκληρά crash tests που έχουμε δει ποτέ σε αυτοκίνητα. Τα άφησε να πέσουν από ύψος 30 μέτρων. Δείτε το σχετικό video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H Volvo έχει αποδείξει εμπράκτως την αφοσίωσή της στην παθητική ασφάλεια των αυτοκινήτων της και το κάνει ακόμη μία φορά με αυτά τα… νέου είδους  crash tests, τα οποία διενεργήθηκαν για συγκεκριμένο σκοπό.

Πρόκειται για τα πιο extreme crash tests που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς τα αυτοκίνητά της κρεμάστηκαν από γερανό σε ύψος 30 μέτρων και έκαναν… ελεύθερη πτώση. Ο σκοπός ήταν να παραμορφωθούν με τρόπο ρεαλιστικό και να αποτελέσουν πεδίο εξάσκησης για τα συνεργεία απεγλωβισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Volvo “το αμάξωμα των αυτοκινήτων σε τέτοιες περιπτώσει δέχεται έντονη παραμόρφωση. Σε συνδυασμό με το ότι συνήθως οι επιβάτες μετά από τέτοια σύγκρουση πρέπει να απεγκλωβιστούν το συντομότερο, είναι πρωτεύουσας σημασίας οι ομάδες διάσωσης να είναι καλά εκπαιδευμένες”.Συνήθως οι ομάδες διάσωσης εκπαιδεύονται σε παλαιότερα αυτοκίνητα, έως και 20 ετών που παίρνουν από εταιρείες αακύκλωσης αυτοκινήτων. Αυτή την φορά όμως έχουν την δυνατότητα να εργαστούν σε σύγχρονα αυτοκίνητα και να… μετρήσουν εκεί τις δυνάμεις τους και φυσικά να γίνουν ακόμη πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί.


“Συνήθως διενεργούμε αυτές τις δοκιμές στο εργαστήριο, αλλά αυτή την φορά θέλαμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερο αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε πως θα δούμε ακραίες παραμορφώσεις, αλλά το κάναμε για να δώσουμε μια αληθινή πρόκληση στην ομάδα διάσωσης” δήλωσε ο Hakan Gustafson διευθυντής της ομάδας Volvo Cars Traffic Accident Research Team.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό video από τα crash tests, στα οποία συμμετείχαν 10 αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]