Η ΦΙΛΠΑ τίμησε τον Αλέξανδρο Λιώκη (+video)

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, η ΦΙΛΠΑ τίμησε τον Αλέξανδρο Λιώκη, ο οποίος ήταν επικεφαλής σχεδίασης της Alfa Romeo Tonale. Δείτε τι δήλωσε στο www.traction.gr

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλοί είναι οι Έλληνες που τιμούν τη χώρα μας στο εξωτερικό και ο Αλέξανδρος Λιώκης είναι ένας από αυτούς. Ο νεαρός σχεδιαστής -τον οποίο είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στη στήλη Διαπρεπείς Έλληνες του TractioN Magazine (Τεύχος 104, Οκτώβριος 2018),- ήταν επικεφαλής της ομάδας που σχεδίασε την Alfa Romeo Tonale, πρωτότυπο που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης.

Με αφορμή την παρουσία του στη χώρα μας για το Πάσχα, το Σωματείο “Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου” (ΦΙΛΠΑ) διοργάνωσε προς τιμήν του μια ζεστή εκδήλωση, σε συνεργασία με την FCA Greece. Η αίθουσα του “σπιτιού” της ΦΙΛΠΑ γέμισε από δημοσιογράφους και φίλους της αυτοκίνησης, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νεαρό Έλληνα σχεδιαστή.


Ο Αλέξανδρος Λιώκης εργάζεται στο φημισμένο Centro Stile της Alfa Romeo, ως Senior Exterior Designer. Στο project της Alfa Romeo Tonale είχε το ρόλο του Lead Exterior Designer, βιώνοντας μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη. Πάντως, η Tonale δεν ήταν η πρώτη Alfa Romeo που σχεδίασε ο Αλέξανδρος Λιώκης και παρουσιάστηκε στη Γενεύη. Το 2013, είχε παρουσιαστεί σε κλίμακα 1:1 η Alfa Romeo Gloria, που αποτέλεσε την πτυχιακή εργασία του, κατά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών στο φημισμένο Instituto Europeo Design (IED) του Τορίνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αλέξανδρος Λιώκης έκανε μια ιστορική αναδρομή στις ρίζες της Alfa Romeo. Η ιστορία της ιταλικής φίρμας είναι μεγάλη, ενώ αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία των οχημάτων της, περνούν από γενιά σε γενιά. Αμέσως μετά, ο Έλληνας σχεδιαστής έδωσε το σχεδιαστικό του στίγμα, αναφέροντας πως στόχος του είναι η δημιουργία αυτοκινήτων που θα συνδυάζουν το συναίσθημα με καθαρές γραμμές. Αυτή ήταν άλλωστε η φιλοσοφία της Alfa Romeo που, τηρουμένων των αναλογιών της εποχής, οι Ιταλοί προσπαθούν να διατηρήσουν και σήμερα.

 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η αναδρομή που έκανε ο Αλέξανδρος Λιώκης στο σχεδιασμό της Tonale. Ξεχωριστό ρόλο έπαιξαν οι λεπτομέρειες ή τα παραλειπόμενα, που συνόδευσαν μια ιστορία η οποία ξεκίνησε στην Ιταλία και ολοκληρώθηκε στη Γενεύη, με την παρουσίαση του πρωτοτύπου. Το φινάλε, αποτέλεσε και το κερασάκι στην τούρτα της εκδήλωσης. Τότε, ο Αλέξανδρος Λιώκης δημιούργησε από λευκό χαρτί μπροστά σε όλους, ένα σχέδιο της Tonale, το οποίο χάρισε στη ΦΙΛΠΑ.

Η εμπειρία της παρακολούθησης ενός παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή επί τω έργω, είναι αξιοσημείωτη. Όταν μάλιστα αυτός ο σχεδιαστής είναι ένας νεότατος συμπατριώτης μας, τότε το χαμόγελο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Και να είστε βέβαιοι, πως η Alfa Romeo Tonale δε θα είναι το τελευταίο όμορφο αυτοκίνητο που θα μας χαρίσει ο Αλέξανδρος Λιώκης

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Λιώκη στο πλαίσιο της σειράς “Διαπρεπείς Έλληνες” που φιλοξενείτε στο TractioN Magazine, εδώ

Δείτε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Λιώκης στο www.traction.gr:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]