Η Ford καθάρισε και φέτος τις ελληνικές θάλασσες

Η Ford Motor Ελλάς ήταν και φέτος ο μεγάλος υποστηρικτής της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης "Clean Ocean – Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Motor Ελλάδα Clean th Ocean 2023

Ως μέρος των δράσεων εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford πραγματοποίησε και φέτος ένα βήμα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία αποτελώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τον μεγάλο χορηγό και υποστηρικτή της σημαντικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης “Clean Ocean – Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον”.

Διαβάστε επίσης: Η Ford πειραματίζεται με το υδρογόνο για τα επαγγελματικά της

Με πρωταρχικό στόχο να προσθέσει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στο κοινό οικοδόμημα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, η πρωτοβουλία “Clean Ocean – Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον” έθεσε και φέτος στο επίκεντρο των δράσεών της μια διαδικασία για τον ακριβή εντοπισμό της θέσης και ακολούθως τη σταδιακή ανέλκυση, απομάκρυνση και διαχείριση των ελαστικών οχημάτων που βρίσκονται στο βυθό των θαλασσών της χώρας μας.


Διαβάστε επίσης -Ford: Έτσι αντιμετωπίζουμε τις κουτσουλιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου

Η δεύτερη δράση της πρωτοβουλίας ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για το 2023 την Παρασκευή 19 Μαΐου με τον καθαρισμό από ελαστικά οχημάτων του βυθού της θάλασσας παραπλεύρους της νήσου Υδρούσας, που βρίσκεται στην Αττική, απέναντι από την περιοχή της Βούλας.

Τα ελαστικά οχημάτων που είχαν ήδη εντοπιστεί και καταγραφεί στη συγκεκριμένη θαλάσσια ζώνη, ανασύρθηκαν από το βυθό με την αμέριστη αρωγή μιας ομάδας πιστοποιημένων δυτών της Επίλεκτης Ομάδος Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω και τη βοήθεια τόσο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όσο και της Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας ΤΕΚΑΛ Α.Ε. η οποία παραχώρησε τον απαραίτητο πλωτό εξοπλισμό.

Τα ελαστικά καθαρίστηκαν στη συνέχεια με τη συνεισφορά ενός ειδικού πυροσβεστικού οχήματος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και κατόπιν φορτώθηκαν σε φορτηγό του Δήμου, προκειμένου να μεταφερθούν και να αποθηκευθούν σε χώρους του ώστε να παραληφθούν από ειδικό συνεργάτη-μεταφορέα της Ecoelastika και να δρομολογηθεί η διαχείρισή τους μέσα από ορθή και ενδεδειγμένη μέθοδο, με την εφαρμογή αυστηρών κανόνων και διαδικασιών που προάγουν την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την υποστήριξη της “XTerra Greece – TRIMORE Sports Events”, τον διοργανωτή της όλης δράσης, η εν λόγω περιβαλλοντική πρωτοβουλία περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα συμμετοχής όλων στην προσπάθεια για καθαρότερες θάλασσες, μέσα από τη δημιουργία μιας λογισμικής εφαρμογής χωροθέτησης ελαστικών στο χάρτη της Ελλάδας.

Η παραπάνω λογισμική εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο (κολυμβητή, λουόμενο, δύτη, ψαροντουφεκά, ψαρά) να σημειώνει σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση των ελαστικών που εντοπίζει, σε όλες τις θάλασσες της Ελλάδος, ώστε στη συνέχεια να απομακρύνονται με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.