Η Ford Motor Ελλάς υποστηρικτής γεωπολιτικού συνεδρίου

Η Ford Motor Ελλάς υποστηρικτής του Γεωπολιτικού Συνεδρίου του Δήμου Σπάρτης με θέμα «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι επιλογές της Ελλάδας»

Βρείτε μας στο

H Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε τον βασικό υποστηρικτή του Γεωπολιτικού Συνεδρίου με θέμα «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μυστρά πριν από μερικές εβδομάδες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου από την εκδήλωση:

“Οι εργασίες του Γεωπολιτικού Συνεδρίου, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa, αποτελώντας μέρος των εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης για την επέτειο των 2500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας μας, δημοσιογράφοι, αλλά και ξένοι διπλωμάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με αφορμή τα επίκαιρα θέματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής και ιδιαίτερα τις πρόσφατες εξελίξεις στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχώρισαν οι παρουσίες των Ευάγγελου Βενιζέλου (πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ΑΠΘ / Κεντρικός Εισηγητής), Κώστα Γκιουλέκα (Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων, πρ. Υπουργός), Θανάση Δαβάκη (Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής των Ελλήνων, πρ. Υπουργός), Πέτρου Ευθυμίου (πρ. Υπουργός) και Σταύρου Λυγερού (Πολιτικός Σχολιαστής).

«Τέτοιες εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις με προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας και ειδικές γνώσεις, μας βοηθάνε στο να κατανοήσουμε με ακρίβεια τις εξελίξεις στη περιοχή μας και να διερευνήσουμε τις επιλογές που έχουμε! Θέλω να ευχαριστήσω τη Ford για τη σημαντική και πολύτιμη στήριξη που μας παρείχε», δήλωσε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των εορτασμών για τα 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών, ο Δήμος Σπάρτης προγραμματίζει για την προσεχή περίοδο ένα πλήθος εκδηλώσεων, αθλητικών διοργανώσεων, διεθνών φόρουμ για τις σχέσεις Ανατολής-Δύσης, συνέδρια και διαγωνισμούς, τιμώντας έτσι με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ιστορική αυτή μάχη”.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό video

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr