Η Ford Mustang Mach-E εκπαιδεύει τους νέους οδηγούς (+video)

Η νέα γενιά οδηγών προετοιμάζεται για ένα ηλεκτρικό μέλλον στους τέσσερεις τροχούς και η Ford, με την Mustang Mach-E, τους βοηθά να το προσεγγίσουν πιο γρήγορα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E εκπαιδεύει νέους οδηγούς 2022

Αν και απέχει ακόμη από το να γίνει πραγματικότητα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον στη χώρα μας, σε άλλες χώρες της Ευρώπης, πολλοί μαθητευόμενοι οδηγοί που τώρα πιάνουν το τιμόνι για πρώτη φορά θα οδηγούν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν πάρουν το δίπλωμά τους.

Ήδη τρεις σχολές οδήγησης στη Νορβηγία και μία στην Ολλανδία, ηγούνται μιας επανάστασης στην εκπαίδευση των οδηγών της ηλεκτρικής γενιάς “Generation E”, επιλέγοντας την Ford Mustang Mach-E ως το αυτοκίνητο πρότυπο για τους μαθητές τους.

Διαβάστε επίσης: Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E


Για τους εκπαιδευτές και τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο λειτουργικό του κόστος, το καθιστούν μία ιδανική προσθήκη στο στόλο, ενώ η ελκυστική σχεδίαση του αποτελεί “κινητή διαφήμιση” για τη σχολή. Την ίδια στιγμή, σημαντικά πλεονεκτήματα υπάρχουν και για τους εκπαιδευόμενους, καθώς η Mustang Mach-E θα μπορούσε να τους βοηθήσει να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης πραγματοποιώντας λιγότερα μαθήματα.

Όταν δίνουν εξετάσεις με την Mustang Mach-E, οι υποψήφιοι οδηγοί επιτρέπεται στη Νορβηγία να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, όπως στις περιπτώσεις αυτόματου παρκαρίσματος και της εκκίνησης σε ανηφόρα.

Διαβάστε επίσης: 4+1 αξέχαστα μοντέλα της Ford

Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα της Mustang Mach-E είναι ότι οι εκπαιδευτές μπορούν εύκολα να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις επιθυμίες του μαθητή, όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης του αυτοκινήτου κατά την επιτάχυνση και την επιβράδυνση. Η ευκολία χρήσης του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης οθόνης στο εσωτερικό και της οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving), προσελκύει επίσης μεγαλύτερης ηλικίας υποψηφίους που δεν ήθελαν πριν να μάθουν να οδηγούν.

Τέλος, η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων από τις σχολές οδήγησης αλλάζει ακόμα και τον τρόπο διδασκαλίας, με τους εκπαιδευτές να διδάσκουν στους νέους οδηγούς τεχνικές αποδοτικότητας, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.