Η Hyundai Motor στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου

Με τα σημαντικότερα μοντέλα της συμμετείχε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου η Hyundai επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην μεγαλύτερη ασιατική αγορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου 2024

Ανάμεσα στα σημαντικότερα μοντέλα της Hyundai στην κινέζικη έκθεση αυτοκινήτου ήταν και το ηλεκτρικό Ioniq 5 N, το οποίο θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης για τους Κορεάτες στη μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο. Συγκεκριμένα, το ντεμπούτο του στο Πεκίνο σηματοδοτεί την πρώτη επέτειο από την είσοδο της Hyundai N στην Κίνα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης το 2023.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ελλάδα” – Διαθέσιμο με έκπτωση 5.000 ευρώ

Από το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο του περασμένου έτους, το Ioniq 5 N έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων: 2024 World Performance Car by World Car Awards, 2024 iF Design Awards και 2023 TopGear.com Awards.


Το νέο Santa Fe και το νέο Tucson βρέθηκαν επίσης στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου ενισχύοντας τη γκάμα των SUVs της εταιρείας, παράλληλα με το στρατηγικό κινεζικό μοντέλο, Mufasa, που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Νέο Hyundai i30. Οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε

Το Santa Fe έρχεται πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του μοντέλου της 4ης γενιάς στην κινεζική αγορά τον Απρίλιο του 2019. Η εταιρεία σχεδιάζει το λανσάρισμα του μοντέλου το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Επιπλέον, η Hyundai παρουσίασε το νέο Tucson, το οποίο η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο εξάμηνο του έτους. Συγκεκριμένα, το νέο Tucson διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό με μήκος 4.670 χλστ. και μεταξόνιο 2.755 χλστ. ενισχύοντας την απήχησή του στην αγορά.

Στην κινέζικη έκθεση η κορεάτικη εταιρεία παρουσίαε την ανταγωνιστική της γκάμα σε έναν εκθεσιακό χώρο που εκτείνεται σε 1.208 τετραγωνικά μέτρα και παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα, η Hyundai N και οι δυνατότητες της τεχνολογίας υδρογόνου της εταιρείας.

Το New Model Zone αναδεικνύει τα Ioniq 5 N, Ioniq 5 N Drift Spec, το ολοκαίνουργιο Santa Fe και το Santa Fe XRT concept. Εκτέθηκαν επίσης μοντέλα μαζικής παραγωγής, όπως το Sonata που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Μάρτιο, το Sonata N-Line kai το SUV Palisade.

Το Hyundai N Zone παρουσιάζει μια σειρά μοντέλων N, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων όπως το Elantra N1 Cup Car, Elantra N και N Vision 74 καθώς και εξειδικευμένα ανταλλακτικά N Performance. Η ζώνη διαθέτει επίσης τον N Racing Simulator που επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τη μοναδική δυναμική οδηγική αίσθηση και την τεχνολογία των οχημάτων N υψηλών επιδόσεων.

Στη Ζώνη Τεχνολογίας Υδρογόνου, η Hyundai Motor παρουσίασε τη λύση “HTWO Grid” που συνδυάζει τις δυνατότητες των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου Hyundai περιλαμβάνοντας όλα τα στάδια της αξιακής αλυσίδας του υδρογόνου, παραγωγή-αποθήκευση, μεταφορά-χρήση. Ως προσαρμοσμένη ολοκληρωμένη λύση ενέργειας υδρογόνου, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών.

Η ζώνη παρουσιάζει επίσης το διόραμα W2H (Waste-to-Hydrogen) και το ηλεκτρικό (EV) μοντέλο κυψελών καυσίμου υδρογόνου Nexo της κινεζικής αγοράς, που παρουσιάζει τη μετατροπή συστημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου και οργανικών αποβλήτων σε υδρογόνο, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου, η Hyundai Πεκίνου υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) με σκοπό την κάλυψη της αγοράς ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Κίνας ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της Hyundai στην αχανή ασιατική αγορά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.