Η ηλεκτρική Ducati Moto E σε δράση (+video)

Η Ducati συνεχίζει με την εξέλιξη της ηλεκτρικής αγωνιστικής μοτοσικλέτας MotoE και δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο video από τις δοκιμές της στις ευρωπαϊκές πίστες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ducati MotoE ηλεκτρική μοτοσικλέτα 2022

Στο δυναμικό βίντεο που γυρίστηκε στην πίστα Vallelunga, η Ducati MotoE βρίσκεται στα χέρια του Alex De Angelis, ο οποίος είχε μακρά θητεία τις τέσσερεις κλάσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος (GP125, GP250, Moto2, MotoGP) με παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο MotoE το 2019-2020 με την Energica.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Ducati XDiavel Nera (+video)

Ο De Angelis εντάχθηκε επίσημα στην ομάδα εξέλιξης της πρωτότυπης αγωνιστικής μοτοσικλέτας των Ιταλών, στην οποία περιλαμβάνεται και ο πολύπειρος Michele Pirro.


Η νέα ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσικλέτα από το Borgo Panigale θα αποτελέσει τη βάση για το ενιαίο Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE World Cup που ξεκινά από τη σεζόν του 2023 και αποτελεί ένα από τα πρωταθλήματα υποστήριξης του MotoGP.

Η πρωτότυπη “V21L” είναι το προϊόν της συνεργασίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας ανάμεσα στο τμήμα Ducati Corse και το τμήμα έρευνας και εξέλιξης των Ιταλών για τη δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας που διαθέτει υψηλές επιδόσεις αλλά ταυτόχρονα, χάρη στο χαμηλό της βάρος, αποτελεί και το μέτρο σύγκρισης για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Διαβάστε επίσης – Ducati: Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα με τέσσερα χρόνια εγγύηση

Το project MotoE αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της Ducati καθώς αντιπροσωπεύει την πρώτη μετάβαση της ιταλικής εταιρείας στην ηλεκτρική εποχή. Στους επόμενους μήνες, ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale θα δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την τεχνική εξέλιξη της “V21L” και τα επόμενα βήματα του project. Μέχρι τότε δείτε τη νέα ηλεκτρική δηιμουργί των Ιταλών σε δράση, στο παρακάτω video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.