Η Ινώ συναντά το “ελληνικό” Ford Ranger Wildtracker (+video)

Η Ινώ συναντά το Ranger Wildtracker, το οποίο δημιουργήθηκε από ελληνικά χέρια και μπορεί να αποτελέσει ένα... σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με τον Βίκτορ Ουγκώ, τα σπίτια μοιάζουν με αυτούς που τα κατοικούν! Η ομάδα της Ford Βροχίδης-Χατζής σίγουρα έχει κάτι από Wildtrak. Με δική τους πρωτοβουλία και έχοντας έντονα την αίσθηση της εξόρμησης “πάτησαν” πάνω στο αμάξωμα του Ford Ranger Wildtrak και έπειτα από ειδικές μετατροπές το μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά σε σπίτι. Και το όνομα αυτού Wildtrak-er.

Το Ranger Wildtracker RV είναι ένα “έργο” για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας έχοντας εξασφαλίσει την ασφάλεια, την υγιεινή, το σεβασμό στο περιβάλλον και τις ανέσεις.
Κρατώντας ως βάση το Ford Ranger Wildtrak 3.2, η μεταμόρφωση ξεκίνησε από τα καθίσματα, τον εξωτερικό φωτισμό, τη μηχανή, το εμπρόσθιο διαφορικό, τις αναρτήσεις, τους προφυλακτήρες, τις ζάντες, τα ελαστικά αλλά και τη δεξαμενή καυσίμου η οποία άλλαξε με σκοπό την βελτίωση της αυτονομίας του. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν εργάτες εμπρός και πίσω, καθώς επίσης επιπλέον εξοπλισμός για extreme μετακινήσεις εκτός δρόμου.

Στη συνέχεια και έπειτα από πολλή μελέτη από ειδικούς, η καρότσα του Wildtracker, αντικαταστάθηκε από κλειστό κουβούκλιο με δυνατότητα να υποστηρίξει μια άνετη διαβίωση στη δύσκολες συνθήκες της φύσης. Το κουβούκλιο υποστηρίζει δεξαμενή νερού με σύστημα επαναπλήρωσης, φίλτρα καθαρισμού νερού, κουζίνα, ψυγείο, χημική τουαλέτα, ντουζιέρα, χώρο ξεκούρασης τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με δυνατότητα διαμόρφωσης γραφείου και φυσικά χώρο για ύπνο με κουκέτα αναδιπλούμενη για δυο άτομα. Το Wildtraker, λοιπόν, μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα ενώ παρέχει υποστήριξη σε άλλα 4 -5 άτομα.


Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση από ανανεώσιμες πηγές βοηθάει, ώστε η λειτουργία του κουβουκλίου να μην επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον. Τέλος, η επιλογή των υλικών έπρεπε να γίνει με προσοχή, καθώς θα μπορούσε να “κοστίσει” σε πρόσθετο βάρος το οποίο θα επιβάρυνε πολύ το όχημα και φυσικά θα είχε αντίκτυπο και στην οδήγηση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές και κυρίως “καθαρό” ως προς την διαμονή στην φύση όχημα ελευθέρου χρόνου. Εάν είσαι ανήσυχο πνεύμα που αναζητά διαρκώς νέες περιπέτειες με όλες τις ανέσεις τότε απλώς βάλε τη φαντασία σου να ταξιδέψει με όχημα το Wildtraker!

Σχεδιασμός – Οργάνωση – Εκτέλεση: Ford Βροχίδης Χατζής

Ας δούμε όμως και ένα video από τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε αυτό το όχημα να γίνει πραγματικότητα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.