Η ιστορία της άβαφης Lamborghini Miura που πωλείται

Αυτή η άβαφη Lamborghini Miura παρέμεινε για 40 χρόνια σε αποθήκη. Πλέον, η κατάστασή της είναι εξαιρετική και το πόσο του αναμένεται να πιάσει... τεράστιο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δημοπρασία Lamborghini Miura

Οι ιστορίες πίσω από μοναδικά αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, όπως για παράδειγμα αυτή που διαβάσατε πρόσφατα με την Lamborghini Miura του Σταμάτη Κόκοτα. Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε άλλο ένα ίδιο αυτοκίνητο, η ιστορία του οποίου βέβαια δεν συνδέεται με την Ελλάδα, αλλά μας έρχεται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ποσό για την Toyota Supra με μόλις 10.000 χλμ.

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι μία Lamborghini Miura P400 S που βγήκε από το εργοστάσιο το 1971. Ως πρώτος ιδιοκτήτης φαινόταν μία τότε 19χρονη φοιτήτρια, η οποία παρέλαβε το αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια. Της το έστειλαν οι γονείς της και παρέμεινε στην κυριότητά της για μόλις δύο χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, η φοιτήτρια από το Ιράν κατέστρεψε το εμπρός φτερό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια προσπάθησε να το επισκευάσει, αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η συγκεκριμένη εργασία αποτελούσε μεγάλη πρόκληση για τα τοπικά συνεργεία της εποχής.


Εν τέλει η νεαρή φοιτήτρια πούλησε το αυτοκίνητο σε ιδιοκτήτη φανοποιείου της περιοχής, ο οποίος και το παράτησε σε αποθήκη για 40 ολόκληρα χρόνια. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ήρθε στα σωστά χέρια, μιας και αγοράστηκε από έναν γνώστη των Lamborghini Miura, ο οποίος έχει στην κατοχή και ακόμα μία Lamborghini Miura που βραβεύτηκε ως το καλύτερο μεταπολεμικό αυτοκίνητο ως προς την συντήρηση στο Pebble Beach.

Ο νέος κάτοχος προτίμησε να μην βάψει το αμάξωμα, αλλά να φέρει στην επιφάνεια το υλικό κατασκευής. Έτσι, στις φωτογραφίες βλέπουμε την μία και μοναδική “metal finish” Miura του πλανήτη. Εννοείται ότι η κατάστασή της είναι πλέον κορυφαία και στο οδόμετρο αναγράφονται λιγότερα από 16.000 μίλια, δηλαδή περίπου 25.000 χλμ.

Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί μέσα στον Αύγουστο από τον δημοφιλή οίκο RM Sotheby’s και οι εκτιμητές αναφέρουν ότι θα μεταβιβαστεί σε μία τιμή που θα κυμαίνεται στο εύρος των 1,5-1,7 εκατ. ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη αγγελία πατώντας εδώ. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.