Απίστευτο ποσό για την Toyota Supra με μόλις 10.000 χλμ

Αυτή η Toyota Supra αγοράστηκε ως καινούρια το 1995 έναντι του ποσού των 52.524 δολαρίων, δηλαδή 44.220 ευρώ. Δείτε πόσο πωλήθηκε πρόσφατα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοπρασία Toyota Supra

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την δημοπρασία μίας Toyota Supra που παραμένει μέχρι σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πλέον, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και η τιμή της κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στην παραγωγή γνήσια ανταλλακτικά Toyota Supra

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αγοράστηκε ως καινούριο το 1995 από την αντιπροσωπεία Grand Blanc Toyota του Μίσιγκαν και, όπως αποκαλύπτει το οδόμετρο, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του μέσα στο γκαράζ. Το χρώμα παραμένει εργοστασιακό και ονομάζεται “Renaissance Red”, ενώ εργοστασιακές είναι και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17 ιντσών. Ασφαλώς, δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε κάποιο τροχαίο ατύχημα, γεγονός που αποδεικνύεται από την γραπτή πιστοποίηση Carfax.

Στο εσωτερικό επικρατεί παρόμοια κατάσταση, με τις μπεζ δερμάτινες επενδύσεις να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ικανοποιητικός για την εποχή είναι και ο εξοπλισμός, αφού δεν απουσιάζει το αυτόματο σύστημα κλιματισμού και το cruise control. Βέβαια, τα σημαντικότερα στοιχεία του εσωτερικού είναι το τιμόνι που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, αλλά και το οδόμετρο στο οποίο αναγράφονται μόλις 6.571 μίλια, δηλαδή 10.574 χλμ.

Το αυτοκίνητο δημοπρατήθηκε από το οίκο “Bring A Trailer” και η τιμή έφτασε στα 201.000 δολάρια (169.220 ευρώ), όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μία από τις φωτογραφίες υπάρχει το αποδεικτικό αγοράς, στο οποίο αναγράφεται πως η τιμή της Toyota Supra όταν αγοράστηκε καινούρια ήταν τα 52.524 δολάρια, δηλαδή 44.220 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.